Lofsan

Restaurang Wittevven i Amsterdam

Igår kväll åt vi en helt fantastisk middag på en restaurang här i Amsterdam. Jag åt råbiff, black angus steak och en creme brulé. Allt smakade fantastiskt. Vi hade sällskap av den svenska tjej som bor och jobbar här i Amsterdam och som är ansvarig för den skandinaviska marknaden samt en holländsk tjej som är country manager för Norden och Benelux bland annat. Trevliga, jätteduktiga, kompetenta och drivna tjejer. Rätt tjejer på rätt plats! Jag skulle ljuga om jag inte säger att de har mitt drömjobb.

Från vänster ser ni Linn, jag, Lisbeth och den skandinaviska bossen, Anna, en tjej med skinn på näsan och superproffsig, I like. En liten notering: De andra tjejerna är väldigt petita så mina armar ser gigantiska ut däremellan… 😉 Bilderna har jag lånat från världens gulligaste Malin, hon är Mammabootcampledare i Sundsvall och uppvuxen i min favoritby Åre. Läsning rekommenderas!

Vi hade en jättetrevlig kväll! Jag brukar alltid hävda att den allra störsra behållningen med att blogga är alla nya fantastiska människor jag får träffa. Och nu har ju en Amsterdamresa till Bugaboos huvudkontor seglat upp till topplistan också. Det är så himla coolt att få vara en del av detta sällskap och stora event. Bugaboo och deras svenska PR-byrå har gjort ett fantastiskt jobb för oss dessa dagar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Louise Kjellberg 25 oktober, 2011 at 20:30

    Ååååå du är så snygg tjejen!!
    kram

    [Svara]

  • Lämna kommentar