Lofsan

Restaurang Roka i London

Min favoritrestaurang i hela världen alla kategorier är den avancerade japanska restaurangen Roka. Det finns några stycken runt om i världen, vi har bara besökt den på
 Charlotte Street i London. Å andra sidan har vi varit där 7 gånger de senaste åren och vi kommer att gå dit minst 7 gånger till.
 
 Menyn är både avancerad och lite avskräckande om man inte är van vid japansk mat men till er som gillar asiatisk mat kan jag garantera att ni kommer att älska det. Förutom a la carte-menyn finns det två stycken avsmakningsmenyer att välja mellan. En vanlig och en premium. Vi tar alltid premiumversionen, det ska ni också göra. Många av rätterna är det säkert första gången ni smakar på och ni kommer att känna smaker ni inte tidigare gjort. Lova mig att ni bokar bord på Roka nästa gång ni är i London!
 
 


Hans var på ett event på Apples huvudkontor på kvällen. När jag hade jobbat klart för dagen tog jag en taxi från hotellet och hämtade Hans på vägen.


Premiumversionen av avsmakningsmenyn.


Sashimi.


Soft shell crab där man äter skal och ben också.


Råbiff.


Mera råbiff med kaviar


Pilgrimsmussla.


Desserten.


Så fint!

 Jag gillar avsmakningsmenyer med många små rätter. För det första är det kul med många smaker under en middag och så blir man lagom mätt. Jag skulle gärna se fler restauranger arbeta så.
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Mia 25 januari, 2014 at 19:17

    Vilka fina armband, var kommer dom itrån. Tack för en inspirerande blogg.

    [Svara]

  • Lämna kommentar