Lofsan

Restaurang Ocean Beach Club

Häromkvällen åt vi på hotellets restaurang, vi har gjort det några gånger tidigrae men då har det blivit missförstånd åt höger och vänster så kvällens middag var spännande. Vi åt från á la cartemenyn. Du väljer själv vilken sorts potatis du vill ha till lammchops, tournedo, entrecôte eller lax till exempel. Hans och jag åt varsin förrätt, lammchops med vitlökssmör till huvudrätt och sedan valde jag såklart den vackra skålen med jordgubbar till dessert. Hans åt en nygjord chokladfondant som var helt perfekt!

Jag älskar mozarella och blev jättenöjd med min caprese, fast salladen och rödlöken hoppade jag. Osten är god men tomaterna här på Kreta är helt fantastiska! Jag äter 3-4 stora tomater varje dag. Tomatodlingarna ligger precis i närheten. Snacka om närodlat.

Sixten äter gratis från buffén, perfekt att kunna plocka lite av varje åt honom. Det finns ett bibliotek med fina barnböcker inne på hotellet där vi lånar med oss några ifrån att underhålla Sickan med.

Sixtens favoritappar nu är Talking Ben (en hund som är komisk även för vuxna) och Toca Doctor (små minispel om kroppen). Jag har även blivit tipsad om Ben 10 men inte hunnit prova. Ladda ner dem och testa på era barn!

Maten från á la carten på Ocean Beach Club´s restaurang håller en hög klass om man jämför med några nitar vi har gått på nere i byns restauranger men priset är ju lite högre också. Våra lammchops var precis så saftiga som vi hört och Hans Dry Martini var kall och hård, precis som han vill ha den.Om det är något som Ocean Beach Club kan så är det desserter; testa er igenom deras utbud!

Sixten är lite för ung för att kunna leka ensam med de andra barnen inne på hotellet annars hade det varit smidigt att kunna sitta i lugn och ro vid bordet utan honom. Nu får vi växla lite spring, böcker, ipad och så vidare. När han blir 3-4 blir det en helt annan sak. Jag gillade att exakt samtidigt som Hans och jag fick våra varmrätter (Sixten hade ätit ”klart” långt tidigare) så överraskade vår favoritbartender (den muskulösa; ni som ska resa hit 🙂 ) med en skål vaniljglass som han serverade till Sixten. Det är världsklass!  Det är sådana småsaker som gör att Ocean Beach Club är mer en ett vanligt hotell, det är inget charter med massindustri utan varje gäst blir uppmärksammad och sedd, alla känner sig viktiga. Det är ovanligt i servicebranschen; kunden är sällan i det fokus hen borde…

På Ocean Beach Club blir vi alla behandlade som kungligheter. Servitörer, städare, kockar, managern; alla är världens trevligaste människor; genuint glada och ser verkligen ut att älska sina jobb. Det är en fröjd att vara gäst här

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar