Lofsan

Restaurang J och kvällsdopp

Efter ett hejdundrade träningspass i morse (ja, jag gick upp 06 med gräbsen efter få timmar sömn) tog vi en utflykt ut till Nacka Strand och åt lunch på Restaurang J. Sixten sov i bilen och vaknade lagom till att vi kom fram. Det innebär ett jädra spring fram och tillbaka för att kolla på båtar, flygplan och den stora brasan inne i restaurangen.

J har lite lyxigare meny men räksallad känns prisvärt och gott. En vanlig lunch för 300 spänn känns sådär när vi får äta i skift och hålla koll på kids. Oavsett så är det alltid grym service, magnifik utsikt och jättetrevligt!

Sixtens finger fastnar i en position och pekar ut varenda båt. Inte bara de på vattnet utan även på tavlor och i modellstorlek. Hans absoluta favoriter just nu båtar, bilar och flygplan. Ge mig lite genusanalys tack!


Framåt kvällen tog Sixten, Baxter och jag ett kvällsdopp uppe i Tegnérlunden. Plaskdammen fylldes i torsdags och vi har tillbringat mååååånga timmar där sedan dess.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara petra 13 juni, 2011 at 07:37

  Våran kille är också helt fast i båtar och traktorer!! och han har två systrar och dockor och andra leksaker men båtar är favvo just nu. farfar har ju en båt 😉

  [Svara]

  lofsan Reply:

  🙂

  [Svara]

 • Svara MansonDust ~ blivande 4-barnsmamma 13 juni, 2011 at 13:12

  Kan berätta att mina döttrar också varit galna i allt med motorer som små. 😉 Så det har icke att göra med att lillherrn har en snopp. 🙂 ”Lappebiiiiil” (lastbil) var en stor favorit till Star vid 1½ år t.ex. Seven älskar sopbilen & Ninja gillade mopeder.

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Men så är du en sk genusmamma också. 🙂

  [Svara]

 • Svara Jessica 13 juni, 2011 at 13:14

  Hej
  Undrar hur ni fick hem den stora vagnen donkey
  Utan att betala skatt
  Hälsningar
  Jessica

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Vi hade barnen sittandes i den när vi kom från bagagabandet.

  [Svara]

 • Svara Jessica 14 juni, 2011 at 12:52

  Hmm smart får försöka med en tom vagn min
  Vännina tar med sig den…

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Jag har aldrig hört någon varken man eller kvinna som blivit stoppad med tom vagn. Den får inte vara i kartong bara.

  [Svara]

 • Lämna kommentar