Lofsan

Restaurang Fino på Sunwing Resort Makrigialos

Igår tog vi en promenad upp till den andra stora hotelldelen där det vanliga Sunwingkonceptet råder. Där ligger restauranger som serverar typisk chartermat; pizza, pasta, korv och lite grekiskt. Sixten sov så vi passade på att äta lite lunch innan han vaknade. Jag åt souvlaki på fläskkött och Hans en grekisk sallad. Jag är van att äta en rejäl lunch hemifrån men hans vill bara ha lite lättare mat mitt på dagen så det blir en bra kompromiss.

Vi tittade också på hur de andra poolområdena såg ut och vilka lägenheter och balkonger man kan bo i om man bor däruppe på Sunwing Resort. Jag måste nog avhandla det resonemanget i ett senare inlägg för oj vilken skillnad det är mot Ocean Beach Club!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Eva 18 juli, 2011 at 14:29

  Hej!

  Vad fantastiskt ni verkar ha det, härligt 🙂
  Men måste fråga när vinnaren av Phillips babywatch kommer utses?

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Jag gör det idag!

  [Svara]

 • Svara Emma 19 juli, 2011 at 01:40

  Hej!
  Jag har suttit och kollat på OBC flera gånger, är väldigt sugen på att åka dit. Men nu till min fråga, är det något för två vuxna att åka till utan barn. Vill bara ha en lugn och skön semester, mest ligga på hotellet. Skulle du rekommendera att åka dit, eller är det mer för barnfamiljer?
  Ha en fortsatt trevlig semester!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Jag skulle inte åka hit om jag inte reste med barn. Det är familjefokus 100%. Om man vill ha lugn och ro finns det andra hotell som är bättre lämpade!

  [Svara]

 • Lämna kommentar