Sixten, Träning

Rekord, Löpning och Lunch

Vi har ju inrett Sixtens rum nu. Det är bara hyllorna som ska upp på väggen så småningom. Bättre belysning ska vi ordna också.

I går kväll somnade han i mitt knä framför den floppartade skidskytten kring 22.30 och Hans bar in honom till hans säng. Jag är urkass på att bära in och lägga Sixten utan att han vaknar så det jobbet får Hans sköta. Sedan sov han utan avbrott, i egen säng i eget rum, fram till 05.20! Det är rekord rekord rekord! Jag vaknar sällan av Sixten när han inte ligger i vår säng och nu låg han ju i ett annat rum i en annan del av lägenheten men Hans gjorde det och hämtade in honom. Sixten somnade om hos oss och sedan sov vi nästan till halv tio! Jag tror att det nya gipset sitter bekvämare när han kan ha benet böjt, det underlättar hans sömn. Hoppas att detta håller i sig och att Sixten fortsätter sova några fler timmar på raken än de två han brukar göra.

Efter frukosten klädde vi på oss och tog en kort promenad i solen till Sats Odenplan. Jag fortsätter min konditionsperiod med mycket löpning och cykling. Det passar mig perfekt just nu! Jag kör inga intervaller utan strävar efter uthållighet och mycket distans. Idag blev det 50 min löpning och sedan lite benstyrka.

Dagsformen

Sixten somnade i vagnen på vägen hem och sover fortfarande nu nästan två timmar senare. Lunchen blir förskjuten men vad fasen gör det. Han verkar ju lycklig för det!

Sedan vi monterat stora delar av den våningssäng som står i ena barnrummet (en förvaringsmöbel som passar in under är inte klar), Sixtens rum blivit klart och vårt sovrum nu är i tipptopp är det så fint härhemma. Jag har gått och plockat idag och igår och nu är det dammtorkat och helt undanplockat från småtjafs. Det är så snyggt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara FilippaF 23 februari, 2010 at 07:14

  Hej!
  Ramlade in här av en slump, och nu när jag ser din bild måste jag bara fråga; har dina magmuskler delat på sig av graviditeten? Det ser ut som det, är det något du själv kännt av? Jag har likadant och det är inget roligt alls. Vet du ifall det går att göra något åt det? Inte så fint med ett stort dike lodrätt över hela magen..

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Hej!

  Nej, jag har alltid haft en djup linea alba (mittlinjen) men när fettprocenten sjunker syns den mer på mig. Jag är starkare i magmusklerna nu än innan jag blev gravid, om magen delat på sig och inte vuxit ihop tappar man oftast mycket styrka.

  [Svara]

 • Lämna kommentar