Lofsan

Regn

Suck, idag är en seg dag! Det har regnat nästan hela dagen, jag vaknade med halsont i morse och Baxter har varit arg. Som tur är har jag haft en grym dag på gymmet med fantastiska PT-kunder som vägt upp allting. Jag har en praktikant i en månad, hon är inne på sin fjärde vecka med mig på Rosa Skrot så det kommer att kännas tomt utan henne framöver. Som tur är ses vi snart, Amanda är nämligen med och jobbar på Hälsocamp Kullängen tillsammans med mig. Det finns för övrigt ett par platser kvar till nästa helg om någon vill följa med!

Nu blir det soffhäng med två små mysiga gräbs och snart tidig middag!


I helgen spelade Sixten fotboll medan storebror Tom var med i en turnering. Solen värmde skönt och konstgräset var torrt, det känns avlägset idag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara joanna 16 april, 2013 at 18:10

  Helgen låter otroligt trevlig. Något jag ska önska mig i födelsedagspresent:)

  [Svara]

 • Svara Annica 16 april, 2013 at 19:13

  Hej! Du som använder Merrell flitigt – vilka modeller rekommenderar du för gymträning? Jag har aldrig använt det märket och dem finns inte i stan så jag vill beställa och testa men har lite svårt att förstå vilka modeller är bäst för bara löpning och vilka passar bäst för gymet… tips välkomnas! Tack för en kanonfin blogg!!

  [Svara]

 • Svara i min lilla lilla värld 16 april, 2013 at 20:46

  Vi kan inte alltid vara på topp. Imorgon är en ny dag och du ska se att det känns bättre då

  Kram på dig
  Och hälsa surskånken (Nej, inte Hans)

  [Svara]

 • Svara kate 16 april, 2013 at 21:04

  Hej , jag har lite frågor kring det här med alla dieter / koster? Du vet vad du pratar om och det handlar lite om allt mellan köttskandaler och fusk till vad som egentligen är sant om raw food eller vegansk? Läs gärna mitt senaste inlägg, har lagt upp flera artiklar om det också.. Det är ganska intressant..

  [Svara]

 • Svara Miranda 16 april, 2013 at 21:45

  Tack för att du visar att du är mänsklig 😉 Själva inspirerades vi idag av Jonas Colting som bjöd på en intervju, kanske kan den pigga upp även dig?

  [Svara]

 • Lämna kommentar