Lofsan

Reebok Easytone

Idag är jag hemma från jobbet med Baxter som är förkyld. Vi har suttit i soffan på förmiddagen och tittat på film men snart ska vi gå ut på en promenad så att han får sova lite. Apropå promenad så fick jag ett par Reebok Easytone med posten idag. Jag har aldrig haft några skor med ”toningeffekt” så det ska bli spännande att testa dessa. Jag gillar färgen allra mest iaf. Dessa skor tänker jag använda när jag jobbar på skolan, det blir väldigt många steg under en arbetsdag. När jag jobbar på gymmet har jag barfotaskor från Merrell, det känns som att dessa skor är då långt ifrån varandra som de kan komma och jag går igång på variationer så detta blir intressant.


Sixten på väg till förskolan i morse, han kör på Nike på fötterna han, och tjejjeans, Gud bevare mig väl! 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Annica 10 september, 2012 at 12:41

  Jag har ett par easytone på jobbet där jag går och står nästan hela dagen. Är de skönaste skorna jag har haft på mig på ett betonggolv. Har inte haft ont i fötter eller ben sen jag började ha dem. Vet dock inte hur mycket toning man får av dem, men som sagt supersköna.

  [Svara]

 • Svara Maria 10 september, 2012 at 13:02

  Snygga! Jag har haft Easytone några år nu och tycker de är jättesköna. Använder mina på jobbet med, jobbar iof på kontor men står och går en hel del. Och de är perfekta promenadskor!
  =)

  [Svara]

 • Svara Sofia 10 september, 2012 at 14:44

  Jag får jätte ont i mina fötter av mina Easytone, blir nästan som att tårna somnar när jag går för länge i dom. Men ska bli spännande att se vad du tycker om dina 🙂

  [Svara]

 • Svara MammanMia 11 september, 2012 at 11:55

  Jag har samma problem som Sofia tyvärr, köpte ett par att ha på jobbet då flera av mina vänner varmt rekommenderade dessa. Mina fötter sticker och ömmar efter att ha haft dem på i 3-4 timmar. Majoriteten verkar dock älska dessa så det blir kul att höra vad du tycker 🙂

  [Svara]

 • Svara Sookie 11 september, 2012 at 22:05

  Hoppas på att få läsa en utvärdering sen, skulle vara intressant att höra dina tankar om dessa och liknande. Har länge funderat på att köpa dessa eller RBT som känns mer ”hardcore” just för att ha på jobbet där man går mycket. Men kan det verkligen ge resultat?

  [Svara]

 • Svara Amanda 11 september, 2012 at 22:21

  Snygga skor! Har själv länge funderat på ifall de är bra 🙂 du får gärna skriva en recension på dem 😉

  [Svara]

 • Lämna kommentar