Lofsan

Redo för tävling

Tävlingen som vi ska köra imorgon, Åre Extreme, är en multisporttävling med tre stycken grenar. Man startar med paddling, springer uppför Åreskutan och ner till Huså och cyklar sedan mountainbike till Björnen och Åre. Man kan antingen köra alla sträckor själv, det gjorde jag 2008 precis innan jag blev gravid med Sixten, kör alla sträckor med en kompis bredvid, det gjorde Ida och jag förra året eller som lag köra en sträcka var, det ska Ida, Annika och jag göra imorgon.

Jag kommer att paddla 18 kilometer på Åresjön innan Annika springer 15 kilometer upp på fjällen och Ida sist cyklar 31 kilometer. Det känns väldigt lyxigt att bara köra drygt två timmar av hela tävlingen men jag har också stor respekt för paddlingen eftersom Åresjön kan bjuda på riktiga busvågor.

Annika är en riktigt vass löpare, så där ofattbart snabb och jag ser verkligen fram emot att få växla över stafettpinnen till henne efter paddlingen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Karin FitnessochHälsa 26 juni, 2015 at 23:42

  Lycka till imorgon!

  [Svara]

 • Svara Mari 28 juni, 2015 at 18:35

  Hoppas det gick bra =)

  [Svara]

 • Lämna kommentar