Lofsan

Reddville på Rosa Skrot

Ikväll var jag ju med på ett event som företaget Reddville anordnade hos oss på Rosa Skrot. Rosa Skrot är ju en väldigt inspirerande miljö och jag förstår verkligen att alla företag vill boka in sig i loungen och ta dit sina kunder. Camilla och Sofia och de andra tjejerna som driver gymmet är dessutom helt fantastiska att ha att göra med och superpositiva så vi klickar verkligen. Jag gillar människor som väljer att se det braiga i livet.

Wellnessbloggaren Julia föreläste för alla gäster, jag missade tyvärr det då jag förberedde för mitt pass under tiden men jag längtar till nästa gång våra vägar korsas för Julia är galet inspirerande! Magdalena Bibik körde en zumbaklass i salen parallellt som vi hade 20 tjejer som genomförde ett cirkelträningspass i gymmet.

Jag satte ihop ett pass med 4 block och i varje block var det 5 övningar, en person. Sedan körde vi 5*40 sekunder på varje block, 20 sekunder vila mellan övningarna med 3 minuter vila mellan blocken. Vi hade bl.a. ett konditionsblock med 4 löpband: löpning 13 km/h, gång 7 km/h, löpning i backe full lutning och gång i backe full lutning. Som grädde på moset var den femte övningen min favorit med repet också kallat snakerope. Andra övningar vi körde i passet var hoppchins, sumoknäböj, wallclimbers, och medicinbollskast mot väggen med knäböj.

Till min hjälp hade jag Rosa Skrots gymchef Sofia som också är PT och Lena. Lena ska jag berätta mer om i ett annat inlägg, vi har nämligen tillbringat mycket tid ihop denna vecka. Lena pluggar på Lillsveds folkhögskola till hälsocoach och PT bl.a. och har haft en del av sin praktikperiod tillsammans med mig. Hon har fått hänga med på kul grejer. Men mer om det i ett annat inlägg, tillbaka till passet ikväll:

Flera av tjejerna som var med på eventet har precis kommit igång med sin träning medan andra är gamla rävar i sammanhanget. Jag är extra glad att Rose-Marie, Linda och Lina var med ikväll samtidigt som jag för första gången träffade flera bloggläsare som är flitiga att lämna fina kommentarer. Det är guld värt ska ni veta!


Fina Julia!


PRAOLena


In action!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Anna - Trend o träning 9 mars, 2013 at 08:01

  Trist att jag inte kunde vara med men mannen jobbade på Bosön till sent. Kul att kvällen blev så lyckad 🙂

  Ses nästa vecka. Kram & trevlig helg!

  [Svara]

 • Svara Heja mamma! 9 mars, 2013 at 08:55

  Åh, lät som en kul kväll! Synd att jag inte kunde komma.

  [Svara]

 • Svara Josefin 9 mars, 2013 at 09:00

  Vilken härlig fredag!
  Hoppas du får en fin helg också, tack för daglig superinspiration!

  [Svara]

 • Svara ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥ 9 mars, 2013 at 09:21

  Tusen tack för idag!! Gud va jag är trött i kroppen idag men jag är glad att jag tog i! Kändes bra 🙂 Du sporrade mig massor! Och jag är lite sugen på att gå och träna lite mer, ska nog utnyttja dom där tre gratis passen vi fick i goodiebagen 🙂

  [Svara]

 • Svara lillal 9 mars, 2013 at 13:47

  Tusen tack för igår gumsan 🙂 Du e verkligen grym 🙂 Hoppas vi ses snart igen. Tack för länkningen också. Har nyss bloggat å länkat t dig med 😉 Ha en mysig lörd kram kram

  [Svara]

 • Svara Nina 9 mars, 2013 at 15:53

  Var ett kanon trevligt event igår. Fick iaf upp mitt intresse för att faktiskt gå och träna. Rosa skrots lokal var ju toppen! Ska iaf utnyttja dem gratis passen som vi fick med oss – se om jag hamnar på ett utav dina pass. Var kul att se dig med! =) Trevlig kväll!

  [Svara]

 • Lämna kommentar