Lofsan

Rapport hemifrån

Hans har möblerat om i köket därhemma medan jag är borta. Mer sittutrymme i köket och fri passage till terrassen där vi hänger mycket just nu och köksbordet står nu i köket istället för i matrummet. Mattorna har bytt plats också. Den runda mattan med bollar heter Pinocchio tror jag, det är många som frågor om den.


Sixten och Baxter kommer säkert kännas så stora när jag kommer hem igen. Vi ses en sväng på onsdag morgon innan förskolan och sen först på lördag morgon om de inte är vakna när jag kommer hel från Holmön på fredag kväll.


Det ska bli så roligt att jobba på Hälsocamp däruppe utanför Umeå. Jag har två föreläsningar bland annat; Bli din egen PT och Så sätter du mål- och når dem. Jag hoppas att det kommer att uppskattas. Sen ska jag köra flera tuffa pass och göra kostanalyser. Sånt här älskar jag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara K 28 maj, 2012 at 19:27

  Mattan ser ut att vara en likadan som vår från danska Hay. Har den i vår dotters rum och ÄLSKAR den, förutom den lilla detaljen att den ej tål vätska… 🙂 har dock för det mesta förträngt detta. Hade först en tanke på att ha den i hallen men insåg att den inte heller får trampas på med smala klackar. Inte världens mest praktiska matta kanske, men åh så fin den är. Ett riktigt guldkorn!

  [Svara]

 • Svara Caroline 28 maj, 2012 at 19:28

  Åh, jag bor i Umeå och skulle så sjukt gärna varit där, men maken är i Göteborg så jag får snällt stanna hemma med lill-killen. Holmön är jättefint. Hoppas ni får varmare än det är i dag.
  Du är min idol!
  /caroline

  [Svara]

 • Svara Mie 28 maj, 2012 at 19:35

  Hur går det med vinnare av resväskan för barn?? :))))
  Tack för en fin blogg!! <3

  [Svara]

 • Svara Annsofi 28 maj, 2012 at 20:40

  Hej! Tack för en nsporerande träningsblogg! Jag har en fråga som gäller träning efter förlossning. Jag födde för ca 3 veckor sedan en underbar liten tjej och börjat med korta promenader. Nu har jag tänkt köpa en innecykel till mitt hemmagym, mest pga att det är behändigt med tanke på babyn, men hur bra är det med cykling/spinning efter förlossning? Andra ideer på träning hemma? Jag uppskattar all information och tips 🙂

  [Svara]

 • Svara Lina VARDAGSSNYGG.SE 28 maj, 2012 at 22:27

  Shit vad dina händer ser ut! Superkämpe är vad du är:-)

  Har skrivit ett pepp-inlägg om bäckenbotten-träning ikväll och länkat till ditt inlägg.

  Kram Lina

  [Svara]

 • Svara Jessica- Skåning i Australien med hjärtat i Tyskland 29 maj, 2012 at 08:39

  Åh den där ”bli din egen PT” hade jag behövt höra! Får väl hoppas att du kanske kommer till Malmö i höst när jag är hemma igen.. 🙂 Ha en fin dag!

  [Svara]

 • Lämna kommentar