Lofsan

Rapport från himlen

Sista natten här i Rammsjöstrand AKA Paradiset. Imorgon var det tänkt att vi skulle besöka Helsingborg och Sara och hänga med Hanna och Carola och alla fina barn, speciellt lilla nyfödda Hugo men Sixten har fått några svinkoppor så vi fick ställa in. Istället åker jag och barnen med Hans till Ystad där han ska jobba och jag planerar ett besök på Ystad Djurpark under tiden.

Idag har jag lagt lite extra krut på att umgås med barnen. Vi tog en långpromenad längs havet på nästan två timmar tillsammans med min mamma medan Hans simmade. Senare åt vi glass nere i den lilla hamnen här och gungade lite. Det har blåst mycket och inte varit badläge.

Nu är det mesta inpackat i bilen och sent imorgon kommer vi hem igen. Jag längtar faktiskt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Annah 31 juli, 2012 at 21:58

  Borta bra, hemma bäst =)

  [Svara]

 • Svara Malin Z 1 augusti, 2012 at 03:26

  Alltid spännande, kul och lärorikgt att vara borta, men alltid lika skönt att komma hem 🙂

  [Svara]

 • Svara i min lilla lilla värld 1 augusti, 2012 at 07:05

  Så blir det ibland =( Får ta igen det den 8:e ist. Hoppas Sixten blir bra snart igen. Kram

  [Svara]

 • Svara Josephine 1 augusti, 2012 at 20:35

  Ni måste passa på att träna på Breeze när ni är i Ystad någon gång – supert gym! Dock ingen barnpassning…:( Jag hoppas att jag springer på dig någon gång när du är på besök här i stan! Har ju följt din blogg sedan start (tror jag…? När du var gravid med Sixten?) eftersom jag varit hemma med mina små tjejer ungefär samtidigt.

  Josephine i Ystad

  [Svara]

 • Svara Julia 2 augusti, 2012 at 20:16

  Första gången jag tittar in här och måste säga att jag blir riktigt inspirerad till att inte bara träna utan MÅ BRA! En glad blogg! såg att du la till mig på Instagram och jag la till dig nu! 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar