Baxter, Lofsan, Sixten

Ralph Laurenskjortor & Spjälsäng

Gårdagens läkarbesök gick bra och nu avvaktar vi över helgen. 🙂

Sickan väntar på doktorn och pekar vart hon är

Vi fick komma lite sent in till läkaren så jag småjoggade med vagnen till Sergels torg och dagens happening. Trots högklackat kom vi inte alltför sent och det bjöds på riktigt god meze, caterat från Beirut Café. Vi var inte hemma förrän vid 19-tiden och då var Sixten riktigt trött efter alla människor han minglat med. Baxter var så fin i sin nya skjorta, matchad med Sickan såklart men han sov hela tiden så det var ingen som såg honom. Jaja, det är tanken som räknas.

Dagens Sixten: skjorta Ralph Lauren, piké Ralph Lauren, Levi´sjeans, kängor Benetton.

Dagens Baxter: skjorta Ralph Lauren, body med pikékrage Gap, jeans Kapp Ahl, Lacostesneakers på innan vi gick hemifrån

Tack Malte för leksaken till babysittern!

Idag invigde Backan minisats på Odenplan. 3-månadersgränsen spräcktes i torsdags! En timme var gräbsen där och det hade gått så himla bra. Baxter hade suttit i en killes knä hela tiden och varit så nöjd. Han är väldigt känslig jämfört med Sixten när det gäller olika människors famnar så det var skönt att det funkade så bra. Man vet ju aldrig i förväg.

Hans och jag tränade ihop för första gången sedan innan Baxter föddes. Dagens pass för de som är intresserade:

Förbränning:
10 min jogging 8km/h
5*1 min 15km/h (4.00/km) 30 sek vila

Styrka: rygg och bröst
Chins 3*6 fria
Latsdrag i maskin
Sittande rodd superset med armhävningar
Latsdrag i cablecross superset med bröstflies i cablecross
Hantelrodd superset med sned bröstpress

Vi åt bara gröt som en tidig frukost vid 08 innan gymmet så när vi kom hem vid 1030 dukade vi upp en brunch med grapefruktjuice, blåbärsyoghurt med Agnes julklappsmusli, omelett och minibaguetter från ugnen. Jättemysigt med tända ljus och bra musik.

Ikväll har jag äntligen monterat bort långsidan på Sixtens spjälsäng och satt dit plankan istället. Han klättrar i och ur sängen, över spjälorna, alldeles för lätt, snabbt och ofta så det var lika bra. Vi får lägga kuddar nedanför sängen i natt. Jag hoppas att det blir lättare att natta honom i egen säng när jag kan sitta/ligga bredvid än stå lutad över. Hans har varit bortrest i veckan och det blir lite sioså med nattningen då. Sixten är van att nattas av Hans men det funkar inte att det ska ta tre timmar bara för att Hans är bortrest. Stackars Baxter får ligga och skrika eller hänga på armen som en apunge. Nej, nu blir det nog bättre och så slipper jag se Sixten göra kullerbyttor över spjälorna 10 gånger om dagen. Lärde Malte till och med.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara sara - mamma till wilda 30 januari, 2011 at 08:38

  Va skönt att lillkillen vill vara på minisats. Det underlättar ju en del. Och att få träna med din andra hälft måste vara skitbra. Man kan ju verkligen peppa varandra =)
  En annan saknar gymet, men gör mitt bästa för att få träningen ändå.

  Förresten.. Fina Ni var igår. Alla 3 =)

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Tack! Ja, det underlättar ju massor!

  Hur trivs ni i huset? Det blir nog bra när ni är klara men jag förstår att det kan kännas lite provisoriskt till dess.

  [Svara]

 • Svara Evelina 2 februari, 2011 at 11:27

  Hej! Jag undrar hur lång du är? Tack för en fin och välskriven blogg. Fantastiskt bra jobbat att du kommit i så fin form efter dina graviditeter.

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Tack!

  Jag är 158 cm

  [Svara]

 • Lämna kommentar