Lofsan

Räddaren i nöden

Mitt i Hollywoodfruar igår kväll vaknade Baxter och hade ont i magen, sen var det skrik och gråt och frustration till 05 i morse. Kaos. Ingen i den här familjen har sovit särskilt många minuter i natt och var lagom kaxiga i morse. Jag fick vabba med barnen medan Hans drog vinstlotten att åka och jobba. Efter en tuff morgon och förmiddag med en övertrött Baxter som normalt sover 12 timmar per natt och 2 timmar på förskolan så var jag rätt knäckt. Barnen fick hoppa ner i vagnen och så tog vi en promenad. Det tog ytterligare någon timme innan Baxter somnade men när han vaknar om några timmar hoppas jag att han är pigg och glad igen. Baxter är en kille som ofta somnar mitt i lunchen på förskolan och trots korta dagar, 6 timmar på förskolan är han helt slut efteråt så när det blir tokigt med nattsömnen hamnar allt upp och ner för honom.

Jag fick ny energi när Hans förbarmade sig över mig på lunchen och både tog över vagnen så att Baxter somnade och sedan lockade in mig på SqueezedUp på Mariatorget för mat. Massa ny energi i kroppen och knoppen så om eftermiddagen vill utmana mig – Come on!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Ida Andersson 5 september, 2012 at 13:30

  Vilken natt! Jag som inte är förälder skulle
  aldrig orka…
  Vart har du köpt den snygga svarta tröjan som du har
  på dig på bilderna?? Måste ha en känner jag 🙂
  Ha en bra dag!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Man har inte så mycket val när man är mamma. 🙂

  Tröjan är en favorit från Röhnisch!

  [Svara]

 • Svara foraldrafitness 5 september, 2012 at 13:39

  Oj vad jobbigt. Tur att du fick energi på annat sätt.
  Min Einar brukar ofta somna mitt i lunchen, med mat i munnen…

  [Svara]

 • Svara Åsa i Falun 5 september, 2012 at 14:16

  När jag läser dina inlägg blir jag peppad av din positiva inställning. Du hade kunnat fokusera på hur jäkligt allt är, men du lyckas se små ljusa glimtar – lunch på Squeezd up samt att lillkillen är piggare och gladare efter att han sovit. Det är inspirerande att läsa, tycker jag! Hoppas att natten som kommer blir bättre för er alla!

  [Svara]

 • Svara Camilla 5 september, 2012 at 14:36

  Vilken fin tröja, ser ut att vara funktionsmatrial? I så fall är ja nyfiken på vilket märke de är – är på jakt efter en bra dra över tröja nu till hösten! Tack för en bra blogg:)

  [Svara]

 • Lämna kommentar