Lofsan

Rabattkod till Stora löparboken för kvinnor

 

Jag vet att det blir mycket om boken just nu, ni får stå ut med det. 🙂bokus_stora_loparboken_200x340

Jag har ordnat en rabattkod till er som ni kan använda på Bokus. Skriv in koden spring i kassan så får ni 20:- rabatt på boken, Bokus kör fri frakt vid köp över 99:- Ni kan läsa mer HÄR.

Senare idag kommer en ny videoblogg här på bloggen och min youtubekanal, där jag lagar mat. Haha, det vill ni inte missa. Hans och Rebecca var så nervösa innan när vi skulle filma, matlagning är inte min starka sida om man säger så. Det är lättare att prata magträning framför kameran än att garnera lax!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Jullan 26 februari, 2015 at 11:50

  Japp, jag kunde inte vänta tills jag fyller år om två veckor. så nu beställde jag den, spännande…

  [Svara]

 • Svara emelie 27 februari, 2015 at 21:46

  Jag smäller av vilken fanatiskt fin och bra bok som damn ner i brevlådan idag! Jag är precis i början på min löparkarriär, har ganska nyligen lyckats springa 5 km ett par gånger och lyckan är total! Jag vill kunna springa längre och snabbare och en mer inspirerande bok och pepp kan jag inte tänka mig just nu. Stort tack! Och förresten är du otroligt snygg på alla bilder i boken! Hälsningar Emelie

  [Svara]

 • Lämna kommentar