Lofsan

Quality time med BookBeat

I samarbete med BookBeat

Precis som många andra så har jag efter sommaren bestämt mig för lite nya saker inför hösten. En är att jag ska börja träna lite nytt och utmana mig själv mer träningsmässigt, att lämna komfortzonen och tacka ja till annorlunda träningsutmaningar.

– Variation är bra för motivationen!

En annan är att vara ännu mer uppmärksam på att faktiskt stanna upp och njuta, ta små pauser och inte hela tiden bara gå vidare, vidare och vidare. En tredje är att försöka ta morgonpromenader så många gånger i veckan som möjligt. Förutom att det är ett underbart sätt att börja dagen på, som att duscha insidan av huvudet, så är det ett enkelt sätt att få upp volymen på vardagsmotionen. Ibland tar Hans och jag de här promenaderna tillsammans men ibland gör jag det själv och då lyssnar jag gärna på ljudböcker. Perfekt för mig, som aldrig riktigt blivit någon slukare av vanliga pappersböcker i vardagen.

BookBeat är Bonniers nya ljudbokstjänst i mobilen. Där kan man välja mellan hur många ljud- och e-böcker som helst, allt från nyheter och topplistetitlar till klassiker, allt från deckare till romaner och facklitteratur. En finess är att man betalar för en prenumeration som sedan ger fri tillgång till hela sortimentet, dvs du betalar inte per titel. Precis som andra prenumerationer så betalar man för en månad i taget och man kan när som helst avsluta sin prenumeration, utan bindningstid.

– Supersmidigt!

Det tar bara ett par sekunder att komma igång:

– Gå in på BookBeat.se och skapa ett konto
– Ladda ned appen
– Lyssna och läs hur mycket du vill
Jag har just nu möjlighet att ge alla mina följare möjlighet att testa BookBeat helt utan kostnad i en hel månad. Du börjar din gratismånad på bookbeat.se och anger kampanjkoden ”lofsan” vid registrering. Det står 14 dagar när du reggar dig men det ändras automatiskt till en hel månad.

Och kom ihåg: Vill du inte fortsätta är det bara att säga upp din prenumeration.

 

 

 

 


Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar