Lofsan, Träning, Videobloggar

Pushups på bosuboll

[videofyme id=”513763″ width=”480″ height=”270″]

Jag har visat flera övningar som man kan göra på bosubollen, här kommer två varianter på pushups. Grym magträning på köpet!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Cecilia Schramm 16 maj, 2012 at 10:22

  Hej Lovisa!
  Jag förstår om du inte har tid att svara men jag funderar på en sak som du kanske skulle kunna ta upp i ett inlägg. Jag tränar, ganska hårt. 4-5 gånger i veckan, både kondition och styrka. Styrkan är oftast någon form av cross fit, triset, supoerset etc. Konditionen blir antingen spinningpass eller ex. crosstrainern 20min, rodd 15min och brant backe på löpbandet 20mn =totalt 55min. Jag äter bra (tror jag), frukost, lunch, middag. Inga kolisar efter lunch. Mycket proteiener och ett par mellanmål. Men…det händer inget. Jag står helt still i mina resultat, jag kommer inte framåt trots variation och hårt jobb. Jag vet inte vad felet är. Har kört hårt sedan augusti så jag har verkligen låtit det ta tid. Jag antar att jag gör ”något” fel. Men vad??
  Kanske känner fler som jag…
  Tack för en toppenblogg!!!
  Hälsningar
  Cecilia

  [Svara]

  Anna J Reply:

  När du säger att ingenting har hänt menar du på vågen då? Jag har sen i mars satsat på träning och kost och inte gått ner ett kilo men har förlorat 7 cm i midjan och har flera personer som säger att jag verkar ha gått ner i vikt.

  [Svara]

 • Svara Annelie 16 maj, 2012 at 12:54

  Vill självklart vara med och tävla! Våra semesterplaner ser ut som följande:
  Astrid Lingrens värld
  Hälsa på syrran i Göteborg, med tillhörande Liseberg och Ullared, det ligger ju nästan på vägen 🙂
  Cypern
  Sen har vi köpt cykelkärra som vi ska nyttja hela sommaren till olika bad!

  [Svara]

 • Lämna kommentar