Lofsan

Pulsad benträning med filmade övningar

Efter långa dagar med massa PT-kunder i gymmet är jag sällan pepp för att köra ett eget träningspass. Egentligen borde det vara en riktigt bra inspirationsboost med tanke på hur alla tjejer jobbar 100% med träningen men samtidigt är det en urladdning för mig också. Jag kan nästan inbilla mig att jag också tränat när vi highfivar efteråt. 🙂

Ett sätt för mig att se till att träningen blir av ändå är att boka träningsdejter och idag var det Hans tur. Vi startade passet med 20 minuter kondition och sedan körde vi ett kortare benpass med 500 repetitioner. Vi körde fem övningar med 40 repetitioner på varje övning, 30, 20 och 10. Det är så lite vila som möjligt mellan övningarna och varven.

Dagens fem övningar:

Utfall med kettlebell under benet
Raka marklyft
Balansburpees på bosuboll
Utfall bakåt med nudd i golvet
Tåhävningar på steplåda (är inte med i filmen)

Detta är ett pass med mycket puls, något jag älskar! Balansburpees är en ny favorit som kräver både kondition och bålstabilitet.


Balansburpees är övning 3 i filmen.


Varierade min frukost idag med en hel avocado och tomat på knäckebröd. Pimpade kvargen med fruktyoghurt och Axas nya müsli med frukt i.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar