Lofsan

PT on tour med Röhnisch Black Clover

Förra veckan var jag ”PT on tour” när Röhnisch lanserade sin nya löparkollektion Black Clover (svart klöver). Röhnisch ville göra något annorlunda och bjöd därför tillsammans med Åhlens in massa tjejer till löppass i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Mitt uppdrag var att hålla i träningspassen efter att Eva som jobbar på Röhnisch berättat lite kort om kollektionen.

Det här är en limiterad upplaga så det finns inte så många plagg av varje sort. Jag gillar jackan väldigt mycket och de klassiska svarta långärmade tröjorna. Jag som älskar att springa med bara ben när vädret tillåter älskar både löparkjolen och löparshortsen. Dom kommer garanterat få följa med till Thailand i april och nötas mycket i sommar!


Jag tycker att det är väldigt roligt att jobba tillsammans med Röhnisch eftersom de är nytänkande och kreativa: att anordna gratis löppass med coach, att använda helt vanliga tjejer som fotas i kläderna till kampanjbilder och att satsa så mycket på design av träningskläder utan att kompromissa med funktionen.

Bra jobbat Röhnisch!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara Sara i Åre 24 februari, 2016 at 11:16

  ryggen på jackan är så himla fin!

  [Svara]

 • Svara Eva 27 februari, 2016 at 12:28

  Hejsan! Förlåt för kommentar off topic men; jag vill väldigt gärna fråga dig eftersom jag inte hittar svar på den här frågan någonstans.
  Jag födde barn för 8 månader sedan. Jag har stor träningsvana sedan tidigare. Liksom du älskar jag tung styrketräning!
  Jag har sedan förlossningen tränat mamma mage och känner att jag byggt upp min korsett. Jag kan kontrollera min delning. Men! Jag har ett hål i min delning. En knapp, av fett eller något annat (?) 7 cm ovanför naveln. Gör inte ont. Ovan och under kan jag sluta samman musklerna.
  Undviker pga detta träning med stort buktryck.
  Vill ha hjälp att få vidare härifrån? Vem ska man besöka (vilken pt eller annan?)? Kan jag träna trots de här eller riskerar jag något? Hur kan jag träna för att växa ihop de här? Går det?
  Mycket tacksam för svar eller vägledning! Mvh / trogen följare och lyssnare 🙂

  [Svara]

 • Svara Malin 1 mars, 2016 at 13:02

  Hej Lovisa! Lyssnar alltid på träningspodden och finner den väldigt inspirerande och rolig! Jag försökte hitta svar på en fråga jag har, men inte hittat än. Så tänkte att jag kunde prova att fråga här. Jag har nyligen fått reda på att jag är gravid, och vill gärna fortsätta träna. Har tränat varierat ca fyra gånger i veckan de senaste fem åren. Vilka övningar ska jag undvika? Vilka magövningar kan jag göra? Och hur är det med olika ”hopp-övningar” typ på stepbräda osv. Vill köra på, men inte göra fel. Tacksam för svar, och tack för inspirerande podd och blogg! Kram

  [Svara]

 • Svara Emma 2 mars, 2016 at 11:04

  Hej Lovisa! Jag undrar om man kan få önska ett inlägg från dig? Eftersom du är en av Sveriges största träningsprofiler så är jag dödsnyfiken på hur du ställer dig till den nya kuren C9 av Forever Living som nästan varenda bloggare går in stenhårt med just nu. Är det en bra metod enligt dig? Hoppas på att få höra din åsikt snart! Kram!

  [Svara]

 • Svara Sophie 2 mars, 2016 at 13:50

  Vi med svårt sjuka, handikappade barn sliter ihjäl oss. Jag är funkismamma och orkar snart inte längre läsa FB eller bloggar där man reser, lever livet, och ”bara” drabbas av förkylningar som man vet kommer gå över inom några dagar. Läser istället den här bloggen för att få perspektiv, det borde andra oxå göra:
  https://sarskildabarn.wordpress.com
  Hon skriver fantastiskt bra.
  Tack för ordet.

  [Svara]

  Sophie Reply:

  Ang ovan, byter ut ”istället” mot ”också”, menar inte att man ska sluta läsa den här fina bloggen. 🙂

  [Svara]

 • Svara Kimberly 3 mars, 2016 at 23:02

  Hej Lofsan 🙂
  Vill först säga; du är fantastisk! Får så mycket pepp av dig, fick barn för 1 år sen och har tyvärr inte prioriterat mig själv över huvudtaget 🙁 min man tar nu över föräldraledigheten o jag går tillbaka till jobbet 🙂 kommer då försöka tänka mer på rutiner etc 🙂

  Detta kanske är en väldigt personlig fråga, men jag ställer den ändå. Min byst har inte tagit 7 månaders amning nåt vidare.. Slappa och ingen form kvar alls..
  Är det så att du gjort en bystförstoring? Om så är fallet, skulle du vilja dela med dig om detta på bloggen? Placering av inplantat, för/ nackdelar, när du kunde komma tillbaka till träning osv ( tror många kvinnor skulle uppskatta detta nämligen. )
  Med vänlig hälsning, Kimberly

  [Svara]

 • Lämna kommentar