Sixten

Pryo-Sixten

Idag åker regnskyddet till vagnen och regnjackan på. Sixten och jag ska till morfar och sedan till mosters jobb och praoa! Moster vet dock inget… Surprise!

Jag har räknat att det borde ta en timme enkel väg till Hötorget och sedan en timme hem men pallar inte gå med pulsbandet om jag hinner ta en sväng i butikerna och shoppa lite till mig.

Ligger fortfarande i sängen så jag vet inte hur illa det är i benen än. Hoppas inte alltför med tanke på prommisen idag.

Föresten så är det så spännande i Aldrig fucka upp, min barnvagnsprommisljudbok, trots att jag bara är på CD 9 av 19. Hur kommer det gå?!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Emma Andersson 26 augusti, 2009 at 09:28

    Hej Lovisa! Har länge tänkt skriva en kommentar, då jag med spänning har läst om din och Sixtens resa, har varit jätte kul!! Är så glad för din skull verkar som om du har en jätte mysig familj!

    Jag har oxå lyssnat på Aldrig Fucka Upp som promenad bok, verkligen kanon, just nu lyssnar jag på Mons Kallentoft Sommardöden, kan verkligen rekomenderas. Är kanske extra spännande då den handlar om Linköping (där jag bor nu flyttade hit för tre årsedan, direkt efter studenten från KG flyttade jag tillbaka och pluggade i Växjö men sen drog kärleken mig till Linköping).

    Många kramar Emma

    [Svara]

  • Lämna kommentar