Lofsan, Sixten

Promenad, Crosstraining och massa tårar

Sixten och jag gav oss ut på en promenad efter att Moster Agnes besökt oss med sin matlåda på lunchen. Vi gick över till Kungsholmen och passade på att hämta ut Sixtens Liberopaket på Lindex. Våtservetter, blöjor, haklappar och massa annat matnyttigt. Mycket bättre innehåll än vad jag trodde, kul! Vi gick sedan ner till Norr Mälarstrand där vi verkligen fick slita med vagnen i snön, bra för rumpan!

Lofsan och Sixten på Norr Mälarstrand

Sixten sitter som en prins i sin iCandy Peach. I love it!

Igår pratade jag med en anställd i en av butikerna som säljer iCandy. Deras butik väntar fortfarande på att få in sitt visningsexemplar av iCandy Peach. Hon menade att den första leveransen av Peach som är beställda till kunder inte kommit till Sverige än, vilket innebär att min Peach är den enda som rullar på gatorna i Sverige än så länge. Det är ju asccolt! Sickan – alltid steget före!

Dagens Crosstrainingpass gick bra. Jag bytte upplägg, vi kommer att köra detta upplägg i tre veckor för att sedan gå tillbaka till förra veckans pass. Variation är bäst för kroppen och resultat! Det är alltid ite omständigt med nya övningar, när man är trött är det svårt att komma ihåg övningarna jag visat så flera var osäkra. Ännu större anledning till att köra exakt samma nästa gång, så minns deltagarna.

Sixten var hemma hos Moster Elin och Simon medan jag jobbade. Tyvärr hade han skrikit ganska mycket. Han har gjort det sedan olyckan. Det är bara att vänta ut det och hålla sig lugn… Elin och Simon var i alla fall duktiga och kolugna, jag litar till 100% på dem. Sixten och jag hälsade lite på deras katter för första gången på riktigt. Sixten tog direkt ett stadigt tag om Sions tass, svans och öra och drog allt vad han kunde. Det gäller att visa vem som bestämmer, även om det är i Hökis.

I morgon har vi inga planer för dagen än så länge. Bra det. Vi ska sova ensamma härhemma på Drottninggatan då Hans är ute och flänger. Vi har sovit ensamma en natt hittills, det gick bra, så jag ser ljust på morgonnatten.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar