Lofsan

Private session på Sutai Muay Thai

Vi hade tre gruppträningspass bokade på thaiboxningsklubben Sutai Muay Thai på vår träningsresa förra veckan. Men 6 av oss i gruppen ville ha mer thaiboxning så vi bokade privat träning med egen tränare på klubben när stora delar av resten av gruppen var ute och snorklade på Surin Island. Här är en film från mitt träningspass tillsammans med Mau från Costa Rica som är manager på Sutai. Jag tränade tillsammans med min kompis Karin och vi hade så roligt tillsammans även om jag blev så förbaskat trött. Jag har svårt att själv pressa mig så här hårt på träning, det är därför jag älskar thaiboxning så mycket!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Diana 26 april, 2016 at 11:59

    Åh bästa träningen, så jag älskar kampsporter, så energigivande och lyfter ens självkänsla så. 😀

    [Svara]

  • Lämna kommentar