Lofsan

Pressvisning på Star PR

Idag åkte jag förbi PR-byrån Star PR för att titta på lite nya barnprodukter, knyta nya kontakter och såklart andra bloggare. Star PR har flera fina showroom indelat efter teman och vi hängde inne i barnrummet idag. Företaget som säljer Bobby Car var på plats och visade upp den nya Sverigestripade bilen (som prinsessan Estelle såklart ska få ratta runt på om ett par år) och en bondgård med fordon gjord i ett helt naturligt material, ingen plast eller giftiga färger utan 100% nedbrytbart. Jag blev kär i Hästens lakanset för barnsäng som man såklart kan matcha med pyjamas om man inte går all in och köper madrassen också. Men min största favorit var Samsonites ryggsäckar för barn och den lilla rullväskan på hjul. Jag ser framför mig hur Sixten och Baxter travar in på Arlanda i juli när vi ska åka till Turkiet med Ving, med sitt eget bagage bakom sig. I like!


Tyvärr kunde jag inte stanna någon längre stund men det var roligt att träffa Jessica, Annelie och Helena. Jag missade min fina vän Lina och hennes Oscar, det är svårt att hinna träffa vänner när vi alla jobbar!

När jag och gräbsen kom hem tog vi en timme på terrassen såklart. Lite blåsigt men vi är tappra. 🙂


Nu har jag nedräkning mot helgen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Helena 22 mars, 2012 at 21:35

  Tack själv!;)
  Ha en fantastisk kväll!

  [Svara]

 • Svara Lina 23 mars, 2012 at 05:49

  Hej gumz!! Vi måste styra upp en date snart 🙂 när vi kommer hem fr Thailand? En play date hos oss? El ska vi ta en lunch utan barn kanske??? 😉 kramar

  [Svara]

 • Svara Mira 27 mars, 2012 at 21:47

  Är det Trunki resväskor? Ser inte riktigt. Det är jag sugen på att skaffa till Ella -så smart att de kan sitta på den och man kan dra dem när de blir trötta i benen. =)
  http://www.pixmania-pro.se/resvaskor-resvaska/sesv1_55_2107_11687_88064_xx_xx.html

  Missade er på tv idag, måste se på svt play sen. Moviestars =)

  kram kram

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Nej, detta är Samsonites egna, dock ej kabinmått…. Trunkis är coola men tyvärr lite för plastiga/skrangliga för min smak…

  [Svara]

 • Lämna kommentar