Lofsan

Pressfrukost hos Norstedts

I morse hade Jessica Almenäs och jag pressfrukost för vår bok Stora löparboken för kvinnor som kommer ut i vår. 70 journalister fanns på plats hos vårt förlag Norstedts för att lyssna på oss och några andra författare vars böcker också kommer ut våren 2015.
 
 Vi blev intervjuade på scenen av Ebba, vår duktiga förläggare, om hur vi själva tränar, vår syn på löpning som träningsform och hur denna bok kan vara ett sätt att hjälpa kvinnor som kämpar med att få ihop vardagspusslet och samtidigt träna för att orka mer.
 
 Vi har fått enorm respons på vår bok och hela våren är redan nästan fullbokad för events, intervjuer, fotograferingar och TV-jobb. Det är helt fantastiskt att kunna leverera en bok som redan innan den tryckts gjort medial succé!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara När min guru Lofsan blir författar-Lovisa Sandström | Lisa & livet från den ljusa sidan 9 december, 2014 at 20:42

  […] har pratat om Lofsan i den här bloggen många gånger. Ingen i min närmaste omgivning är ovetande om vem hon är och […]

 • Svara Magnus Frischenfeldt 10 december, 2014 at 15:44

  Hej.
  Jag som hoppats att den skulle komma innan jul. Hade varit en perfekt julklappsbok till alla mina springande tjejkompisar….
  Magnus

  [Svara]

 • Svara Jessica 11 december, 2014 at 10:07

  Kul med bok! Grattis Lofsan!

  [Svara]

 • Lämna kommentar