Lofsan

Premiär på Rosa Skrot

I dag gjorde jag och ett par PT-kunder premiär på mitt nya gym där jag kommer att jobba, nämligen Rosa Skrot. Egentligen skulle jag ha kört heldag från 06 till 1530 men med barnen fortfarande sjuka fick Hans och jag VAB-pussla så att jag i alla fall kunde jobba ett par timmar på eftermiddagen.

Jag älskar gymmet på Rosa Skrot, det passar mig och sättet jag jobbar på perfekt. Jag är mån om att kunna vara privat med mina kunder och kunna samtala med normal volym. I och med att allt fler medlemmar på Sats (där jag jobbat i snart 7 år) tränar med skivstång och släpper stången från luften rakt ner i golvet så försämras både min arbetsmiljö och kvaliteten på timmen med personlig träning för min kund. När det smäller väldigt högt från stänger, samtidigt som det är hög musik och många som skriker när de tränar är det svårt för mig att göra mig hörd till kunden. Atmosfären i lokalen blir väldigt stökig och jag tycker att det försämrar kvaliteten på upplevelsen. Mina kunder investerar både tid, energi och pengar i våra träningspass och då är den totala helhetskänslan viktig. I alla fall för mig och den tjänst jag levererar. På Rosa Skrot är det perfekt miljö för att kunna träna hårt och tungt samtidigt som alla medlemmar visar hänsyn och tillsammans månar om att träningsmiljön ska tilltala alla. Ingen tar mer plats än någon annan vare sig rumsligt eller auditivt.

Kom förbi och hälsa på om ni är nyfikna och vill känna på atmosfären själva!


Titti Schultz från Rix FM blev min första PT-kund på Rosa Skrot.


Inte allting är rosa. Kettlebellsen är svarta. Men smithmaskinen är rosa.


Jag vet inte vad Titti gör här… Vilar kanske?


I den här salen kör jag mina workshops. På lördag kommer 20 gravida tjejer och lär sig mer om träning under graviditet. Det finns en plats kvar efter ett återbud om du vill komma du med!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Jonna Linnéa 9 november, 2012 at 00:02

  Hej Lovisa! Jag har en kvick fråga som jag inte lyckades googla fram svaret på: en abroller/abslider/magrullare, dvs klassisk tvshops”maskin” – är den godkänd att använda som komplement till plankor om man vill hålla sig borta från övningar som påfrestar magmusklerna som varit delade pga graviditet? Vet att vissa gör plankor med handduk så att de glider fram och drar sig tillbaka, detta är samma rörelse. Känns som det vore okej? Tack än en gång för en favoritblogg!

  [Svara]

 • Svara Karin 9 november, 2012 at 00:24

  Det låter bra, det värsta med att träna på gym är att folk (män) anser sig ha rätt att vråla och låta och ha sig när de tränar. Konstigt att väldigt få kvinnor tar sig samma rättighet.

  [Svara]

 • Svara LaPil 9 november, 2012 at 11:50

  Jag ser fram emot morgondagen 🙂 Behöver tips på hur jag ska träna nu när magen börjar växa <3

  [Svara]

 • Svara Helena 9 november, 2012 at 22:09

  Skönt med lugn och stabil arbetsmiljö, precis så har jag det också på dagarna. Love it!

  [Svara]

 • Lämna kommentar