Lofsan

Praktisera hos oss

 Då och då får jag mail från studenter som vill göra sin praktik hos mig. Jag har inte känt mig redo för det tidigare, med hela mitt Lofsan-imperium i mitt eget huvud och i min dator.
 
 Men i år har mitt företag växt, och jag har anställt Rebecca som verksamhetskoordinator. Lofsan är inte bara Lovisa Sandström utan där i ingår även Lofsangruppen, min blogg och mitt varumärke.
 
 Med Rebecca vid rodret känner jag nu att jag är redo att ta emot en praktikant. Om du pluggar något inom marknad, PR, digital kommunikation, webb eller projektledning – eller något annat du tycker passar – så är du välkommen att höra av dig till oss på lovisa@lofsan.se. Om du liksom vi brinner för hälsa och träning så kommer vi ha grymt bra utbyte av varandra. Vi lovar en spännande vardag där allt kan hända, det roligaste jag vet!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar