Lofsan, Sixten, Träning

Powerwalk och besök

Igår tog jag min första powerwalk. Inte särskilt långt, till Kvantum i Sickla. Inte särskilt fort. Men svettig blev jag. Och det är så obeskrivligt skönt att inte ha magen i vägen. Och att inte få sammandragningar. Nu är jag på banan igen!

Middag åt vi sent igår kväll på balkongen. Sixten låg så klart i sin älskade korg. Han sover så gott i den.

Pasta med tomatsås till middag.

Pasta med tomatsås till middag.

Vi fick två besök igår. Hans syster med sin man och deras två tvillingflickor var här och fikade. Tjejerna hade svårt att sitta still, ville gärna klättra på allt och vårt hem är inte särskilt barnsäkrat. Inte för tvååringar. Jag blev stressad av tempot och sov en timme på sängen så fort de hade gått.

Senare kom min bror och hans familj. Signe, född i februari, ser ju gigantisk ut bredvid lilla Sixten. De hade med sig en dress från Polarn o Pyret. Ribbstickad body med matchande shorts. Så fin han är i dem! Tack!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar