Träning

Powerwalk längs havet

Efter frukost åkte Sixten och jag ner till Skilling där vi parkerade bilen. Jag satte ner Sixten i ryggsäcken och så gick vi längs havet mot Örnahusen. På vägen bort gick jag på grusvägen men tillbaka längs vattenbrynet. Med 15 kilo på ryggen och 5 kilo övervikt var det tungt att gå, jag går riktigt fort, men inga problem. Det var helt vindstilla och solen sken. På sandstranden låg familjer och solade och flera barn badade.

Totalt 75 svettiga minuter blev det innan vi kom tillbaka till bilen och Sixten vaknade. Då åt jag en clementin och Sixten drack en fruktpåse och 200 ml välling.

När bilen svalnat åkte vi till Hammenhög och köpte två påsar med bullar hos Fröken Östergren och två kartonger jordgubbar.

Nu har vi badat i Sixtens pool och ätit lite lunch. Jag kollar på dagens Unga mödrar medan Sixten leker med pottan. Om någon timme kommer min pappa och Agnes från Malmö och om 5 timmar kommer äntligen Hans. Jag räknar ner som vanligt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Petra 25 juni, 2010 at 07:12

    glad midsommar! en vän till mig är från skillinge!

    [Svara]

  • Lämna kommentar