Lofsan

Positiv energi istället för nervös

Idag har vi kört parkhäng efter jobb och förskola, det var smockat med folk, i november blir vi nog ensamma igen. Nu har vi ätit en ljummen lammfärssallad och strax ska jag bege mig till Hammarbybacken för ett hejdundrande backträningspass. Jag känner mig nog lite nervös faktiskt. Jag brukar bli det när jag vet att det är många väldigt duktiga samlade men jag ska försöka vända det till positiv energi.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Malin 6 september, 2012 at 18:55

  Den fina jackan/fleecen, vart kommer den ifrån? Tack för en superinspirerande blogg!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Den är från Bergans of Norway!

  [Svara]

 • Svara Elle 6 september, 2012 at 19:16

  Jag är också nervös. Ska på mitt alla första pass Yoga i livet, heeeelt själv. Jag som alltid haft med mig ngn om jag ska göra något. Ingår var jag på core på friskis.

  Vet du, det är bland annat dunsom inspirerat mig till att våga. Började med LCHF i januari för att äta mer rätt, väger nu 61 kilo till mina 167 och försöker fortsätta ner, men vågar betydligt mer och är mer medveten om kropp och hälsa.
  Mitt mål är nu att bygga upp konditionen, gå på friskis och skivstång fyra dagar i veckan, cyklar till jobbet och hoppas stärka ryggen INNAN jag förhoppningsvis blir gravid. Mitt mål är att börja med styrketräning om ett år. Små steg som jag tror gör skillnad.

  Tack för att du lärt mig vikten av plankan. Kan aldrig vara försent, är 30. 🙂

  Hoppas allt gick bra och nervositeten försvann.

  [Svara]

 • Lämna kommentar