Lofsan

Podcasten Joller om sömn

Jag är en flitig gäst i podcasten Joller från Philips Avent. Nu finns det ett nytt avsnitt att lyssna på som handlar om sömn. Man kan lyssna direkt i detta blogginlägg nedan eller lyssna via itunes. I avsnittet pratar jag tillsammans med Åse som driver bloggen 56kilo. Vi lärde känna varandra för ett par år sedan och jag är väldigt glad över att ha henne i mitt liv. Förutom att vi bytte boende i somras så att vi fick en Helsingborgsvecka och familjen Falkman Fredriksson en Stockholmsvecka så har vi varit i Helsingfors tillsammans också. Jag älskar Åse nyaste # på instagram: #56kilomuskler, på det temat kommer mer inspiration från Åse i december/januari, håll utkik alla 56kilo-fans! Podcast-1024x1024  

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Jämtlandshanna 24 september, 2014 at 09:12

  Sömn är ett spännande ämne. Jag funderade inte så mycket på det innan jag blev mamma, nu inser jag hur mycket sömnen faktiskt betyder! 😉

  [Svara]

 • Svara Åse Falkman Fredrikson 26 september, 2014 at 16:49

  <3

  [Svara]

 • Lämna kommentar