Lofsan

Podcast med Natashja och Anna


Nu finns den första podcasten i vår föräldraserie som vi spelar in tillsammans med Philips Avent. I detta avsnitt pratar Natashja och Anna om amning, jag lyssnade på hela avsnittet i morse och det var så intressant och spännande. Jag har ammat båda mina barn, det var en självklarhet för mig och Hans men det är det inte för alla.

Länk till podcast

Snart kommer ni kunna lyssna på när Anna och jag pratar om mammakroppen ifrån olika perspektiv. Jag har fått väldigt bra frågor från er läsare och ni kan fylla på med input på Philips avents svenska Facebooksida också.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Junitjej 18 april, 2013 at 05:15

  Jag har nog aldrig förstått vad podcast egentligen är.

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  I vårt fall är det ett inspelat samtal som msn kan lyssna på streamat eller ladda ner. Sen kan man prenumerera på podcasts via appar.

  [Svara]

 • Lämna kommentar