Sixten

Plyplan!

Sedan vi flög till USA förra måndagen har Sixten varit besatt av flygplan. Han har ögon som en hök och ser dem som en liten prick långt upp i himlen. På hotellrummet i New York hade vi fri sikt över skyskraporna och Sixten kunde se alla plan som flög in mot Newark.

-Plyplan! Plyplan! Plyplan!

Morgon som kväll. När vi skulle flyga hem och närmade oss flygplatsen med taxin blev han så uppspelt att han inte visste vart han skulle ta vägen.

-Plyplanplyplanplyplan!

På förskolan idag har han varit ute hela dagen med ansiktet konstant upp mot himlen letandes efter flygplan. Sixten fick lite leksaker på flighterna, bland annat en liten pekbok med ett flygplan på framsidan. Den har han gått runt med hela kvällen sedan vi kom hem från parken och noggrant visat och pekat.

-Plyplan.

Boken fick till slut följa med hela vägen ner i sängen. Han drack bara halva vällingflaskan innan han var tvungen att mumla:

-Plyyyplaaaan… Plyyyplaaan…

Även när nappen kom in i munnen fortsatte han rabbla med boken i ett stadigt tag i handen. Sedan somnade han mitt i ordet.

Pyjamasen är nyinköpt på Gap i New York. Shorts och tisha i storlek 4 years.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Perita 11 maj, 2011 at 22:11

  guuuuuud vad gulligt!
  Vad härligt det är när barn går upp i något de är intresserade av! 🙂

  [Svara]

 • Svara Louise 11 maj, 2011 at 22:12

  Hejsan!
  Herregud vilken underbar blogg du har! Älskar alla träningsinlägg! och självklart dom om dina supersöta barn oxå
  Jag har läst i ett inlägg hos dig att du gärna ger tips och gör träningsprogram om någon vill. Gäller de bara gravida eller “icke gravida” oxå?
  Jag tränar en hel del men skulle vilja ha lite vägledning om både mat och kost! Älskar att träna men e rädd för att de ska bli “fel”

  Förstår om du har hundra andra saker att göra men svara gärna så jag vet
  Ha de bra superduktiga du!
  /Louise

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Jag hjälper gärna till!

  Maila mig, mailadressen ser du till höger, och berätta mer om din träningsbakgrund och vad du vill att jag ska bidra med. 🙂

  [Svara]

  Louise Reply:

  Jag testade att maila till lovisa.sandstrom(a)me.com men de kom upp att de inte fanns någon mail… 🙂 du får gärna maila mej så jag får den 🙂 schyberg_@hotmail.com

  [Svara]

  lofsan Reply:

  byt ut (a) till @! jag kan inte skriva ut hela adressen för då får jag så mycket spam. 🙂

 • Svara Cissi 11 maj, 2011 at 22:43

  Han borde komma över på middag här i Bagis. Från Brunos plats vid matbordet ser man alla plan på väg mot stan. Mycket poppis!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Åh! Det skulle vara årets festligaste middag!

  Vi kommer!

  [Svara]

 • Lämna kommentar