Träning, Videobloggar

Plyometrisk träning

[videofyme id=”651344″ width=”500″ height=”320″]

Olika typer av hopp är ett perfekt sätt  att träna både konditionen och styrkan i ben och bål. Man behöver absolut inte köra med vikter om man är ny på dessa övningar. Välj höjd på låda som du känner dig bekväm med första gången. Mjuka knän i landningarna!

Här är både varianter på höjden och på längden, kör 10 av varje varannan övning och vila innan du kör varv 2 så att du har koncentrationen att komma upp på lådan igen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Erica 17 oktober, 2012 at 17:52

  Oj, såg jobbigt ut det där. Bra kämpat!

  [Svara]

 • Svara Paula 17 oktober, 2012 at 19:36

  Läste en kommentar igår om att det var en tjej som tyckte att det var så härligt när du log efter att du avslutat övningarna och nu har jag såklart tänkt på det också och jag håller verkligen med. Det gör att man blir peppad eftersom du ser så himla glad och lycklig ut över att du har klarat av det haha 🙂

  [Svara]

 • Svara Nancy 17 oktober, 2012 at 21:51

  Din inspiration och dina plankor har tagit min träning till nästa nivå. Jag gör numer armhävningar på tårna vilket jag aldrig trodde var möjligt 🙂 När jag har tränat benspark i maskin så spänner det i knäna och dom svullnar lite (ledkapseln tror jag) Jag är lite försiktig men vill ju träna benen. När man hoppar så där på en hög låda, tar knäna mycket stryk då? Finns det övningar för lite känsligare knän?

  [Svara]

 • Lämna kommentar