Träning

Plugga?

Agnes var här en stund på eftermiddagen. Vi tittade lite på hennes pluggrejer, jag blev faktiskt lite sugen på att sätta mig i skolbänken igen när vi tjatade om skillnaden på reabilitet och validitet, olika teorier och forskningsmetoder. Fast jag tror att mina 4,5 år på universitetet och GIH får räcka. Men det är ju att ljuga när jag säger att hjärnan får tillräcklig stimuli av att vara föräldraledig. Det är tur att vi har sådana avancerade och intelligenta middagssamtal härhemma. 🙂

Dagens powerwalk gick över Kungsholmstorg och längs med Norr Mälarstrand. Härlig höstvind tårade Sixtens ögon. Inte alls trött i ländryggen idag, det går framåt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara sara - mamma till wilda 2 november, 2010 at 21:07

  Hallå i bygget. Fan va fräsh du e alltså. Helt ofattbart att du nyss fött barn. Får du sova om nätterna?

  Kram på Er

  Inget namn än hihihi

  [Svara]

 • Svara Cissi 2 november, 2010 at 22:47

  Jag sitter ju i skolbänken igen! Universitetet, svenska! Jättekul, jag är jätteäldst, och även om jag är sjukt nöjd över att få göra detta är man ju egentligen SÅ färdig med att plugga. Det är grymt att tänka, analysera och formulera men ändå: Done! Längtar ut till eleverna och stålarna, men snart är jag där och då ännu smartare!

  [Svara]

 • Svara Stina 3 november, 2010 at 13:09

  Måste fråga o mpannbandet. JAg letar febrilt efter ett pannand som är snyggt och det där var verkligen i min smak. Var har du hittat det?
  Kram!

  [Svara]

 • Lämna kommentar