Lofsan

Playdate & tankar om barnen

Tidigare i dag åkte gräbsen och jag till Dalby utanför Lund för att hälsa på hemma hos våra vänner. Carola bor med sin fru och barn i ett så mysigt radhus att det till och med rycker lite i husnerven på mig. Vi träffas av naturliga skäl inte så ofta men när vi gör det älskar jag det! Vackra höggravida Hanna och hennes Ellen från Malmö var också med och snygga Sara från Helsingborg med Wilda och Dixie. Mina favoritmammabloggare i samma hus. Det bästa med att blogga är alla underbara människor vi lär känna. Tack finaste tjejer för en fantastisk dag med så mycket glädje och skratt. Love you!


Sixten såg vi knappt röken av på hela dagen. Förutom när det vankades mat.


Vackra Hanna och fina blivande storasyster Ellen.


Eeeh. Vad tror ni om dessa? Sjuuukt goda. Carola bakade.


Baxter var i toppform hela dagen!


Bästa värdinnan Carola.


Ellen är dottern jag aldrig kommer få. <3 Fina Wilda i grönt.


Älskade Ellen.


Jepp. Sjukt goda.


Baxter och Ellen fann varandra. Äntligen någon som tar eget initiativ till pussar tycker Baxter som annars får sköta sånt själv.


Ellen tar hand om ”bibisen”


Snygga Sara och lilla Dixie.


Älskade Sixten!

Uppmärksamma Sara frågade hur det känns att inte blogga så mycket om barnen längre, jämfört med tidigare. Jag har inte skrivit det rakt ut men visst har jag medvetet valt bort att skriva om dem och deras utveckling och vardag. Det känns väldigt bra och balanserat. När jag är sugen på det så är det roligt men det är kul att lyfta fram träningen mer också. Det är sen jag gjorde den förskjutningen som bloggen blivit så stor som den är nu och ett sätt för mig att få PT-kunder och tjäna pengar. Det känns lagom så här. Vad tycker ni?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Kommentarer

 • Svara Föräldrafitness 11 april, 2012 at 05:58

  Vad trevligt ni ser ut att ha haft det.

  Jag tycker att din blogg bara blir bättre och bättre, gillar att det framförallt är en träningsblogg.

  [Svara]

  katarina Reply:

  Jag håller helt med här.
  Jag älskar din blogg idag och den förvandling den gjort.

  [Svara]

 • Svara Anna 11 april, 2012 at 06:31

  Jag tycker du har gjort ett helt rätt val. Jag skriver själv ganska lite om mina barn på bloggen även om det blir lite då och då. Jag gillar ju din inställning till träning och älskar att ta del av din träning och dina tips. Din blogg är den träningsbloggen kah läser VARJE dag och som jag dirket snappar upp tips från. Fortsätt i samma anda. Dina kids är underbara men jag tror dock att det är helt rätt val. Härligt att ni njuter av Skåne, det är underbart här nere:)

  [Svara]

 • Svara Sandra 11 april, 2012 at 07:01

  Jag saknar det gamla jättemycket men förstår dig! Det är skillnad när man inte är föräldraledig längre och kan bloggen bli ett arbetsredskap för dig är det ju bara toppen! Men helst hade jag haft tio inlägg om dagen med barnen och vardagsliv också. Så nördig är jag! Men när bebisen är född kommer jag vara superglad för att det är träningspepp som gäller! Bloggen är den bästa oavsett!

  [Svara]

 • Svara Cindy 11 april, 2012 at 07:15

  Jag tycker din blogg gör sig väldigt bra med mer inriktning på träning, själv har jag som mamma ett stort intresse för träning och läser gärna om tips och råd. Träningen ger mig energi och gör mig till en bättre mamma. Fortsätt på samma sätt!

  [Svara]

 • Svara Linda 11 april, 2012 at 12:00

  Måste bara säga att jag tycker att din blogg är helt suverän med den träningsinriktning den har idag. Jag började läsa den för någon månad sedan och är helt fast! Dina förslag på övningar är jättebra och du skriver så inspirerande!. Jag har under en längre period känt att jag har kört fast i min träning och inte fått de resultat jag vill ha. Tack vare din blogg har jag börjat köra mer i gymmet och variera min träning mer, och det bästa av allt: jag har beslutat mig för att för första gången i mitt liv anlita en PT, det ska bli så spännande! Du och din blogg har verkligen inspirerat mig! Ett strot TACK. Hälsningar från Linda i Umeå

  [Svara]

 • Svara elinjosefine 11 april, 2012 at 14:05

  Jag tycker det är helt rätt 🙂 Gillar dina träningsinlägg.
  Du är sååå inspirerande!!

  kramar

  [Svara]

 • Svara kebecka 12 april, 2012 at 08:13

  Absolut jättebra! Man kan gärna blogga om sina barn, men ju äldre de blir desto mer privata blir de på något vis 😛 Deras egna personligheter kan ju starta blogg ;D hihi

  [Svara]

 • Svara Husmusen 17 april, 2012 at 09:42

  Hittade hit genom dokumänteren ”Född 2010”.
  Hade det varit en blogg ”bara” om ditt liv och dina barn så hade jag nog inte återkommit.
  Nu när det är mycket träning, tips, videos och ett helt bibliotek av övningar så har jag börjat prenumenera på inläggen! Har också 2 barn och har nu efter nummer två kommit igång ordentligt med löpningen och vill nu komplettera med styrka. Har här hittat massor med övningar som jag kommer att ta till mig och använda!
  Att det kommer ett inlägg då och då om ditt liv och barnen är bara trevligt, det gör bloggen personlig och unik.
  Summa sumarum: Som träningsintresserad småbarnsmamma är det här en av mina inspirationskällor!! Det finns alldeles för lite kunskap om hur man som nyförlöst skall träna så det här är toppen!! Tipsar om din blogg så fler förstår hur viktigt det är att träna ”rätt” efter en graviditet!
  På återseende 😉

  [Svara]

 • Svara maternity dresses for special occasions 12 december, 2013 at 13:57

  You really make it seem so easy together with your presentation but I find this matter to be actually one thing that I think I’d never understand. It sort of feels too complex and extremely huge for me. I am looking ahead on your subsequent publish, I will try to get the cling of it!

  [Svara]

 • Lämna kommentar