Baxter, Lofsan, Sixten

Playdate på Saltsjöbus

Idag fick vi äntligen träffa våra kompisar igen, som jag har längtat! Alfvan&LillaA, Ida&Lykka, Alex&Malte, Camilla&Ella och Sofia,Emelie&Nathalie, allihop kunde vara med och leka på Saltsjöbus i Orminge idag. Det var vårt första besök där och jag är positivt överraskad. Leklandet är ju betydligt mindre än det på MiniSats på Odenplan men å andra sidan passar det 1-åringar bättre och vi mammor slipper passa hela tiden. Barnen kan leka själva istället. Caféet erbjuder både varma och kalla rätter, fika och en salig blandning av mammasmycken, begagnade kläder och krypskydd till knäna. Sixten och jag åt pannkakor, medan Baxter sov i babyskyddet i princip hela förmiddagen. Eftermiddagen också i för sig. Först vid 19 vaknade han så nu hoppas jag att han är vaken några timmar så att vi hinner mysa innan natten. Det är mysigt att pojkarna sover på olika tider ibland, då får jag chans att rå om dem en och en, det är lyxigt!

Ida, Lykka & Lilla A

Sofia och yngsta dottern Nathalie

Jag och Emelie

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Mickis 5 november, 2010 at 20:54

  Jag har precis hittat ett ÄNNU bättre ställe i orminge! 😉 Barnkulan heter det och ligger precis vid bussarna! Det är lite större och lite mer ”påkostat”, jag gillar det mer än saltsjöbus.

  kolla in hemsidan vettja!
  barnkulan.se

  kram!

  [Svara]

 • Svara Alfva 5 november, 2010 at 22:14

  Tack för idag tjejen! Så kul att få mysa lite med Sixten och titta på fina Lill-Baxter!

  Jag lånar bilden på dotra min! Hoppas vi kan ses nästa vecka!

  [Svara]

 • Lämna kommentar