Sixten

Playdate hos Alex och Malte

Alfvans föräldraledighet är strax slut och Sixten och jag har varit bortresta hela sommaren så dagens playdate hemma hos Alex och Malte satt som en smäck inför hösten. Sixten och jag sprang in på Konsum i Hammarbyhöjden för att köpa med oss frukt och nötter att bjuda på men när jag kom till kassan visade sig plånboken ligga kvar hemma så jag fick vackert lämna allt och komma tomhänt hem till Malte men Alex hade köpt massa god melon till efterrätt och lagat en stark och välsmakande tacopaj till lunch så vi gäster blev nöjda ändå!

Sixten lekte mest inne på Maltes rum med de leksaker som låter och blinkar eller körde runt med gåvagnen och Maltes lastbil. Det var tur att jag kunde visa Ida och de andra tjejerna filmen på Sixten när han gick hemma för det var inte många steg han ville gå idag. Var det tre?

Det känns sorgligt att vi splittras lite nu till hösten men Ida ska vara hemma till januari och Alex till augusti 2011 så vi kommer att kunna hänga på dagarna hela hösten också. Härligt! Det är så okomplicerat och lättsamt men samtidigt jättegivande att ses. Jag får ett stort utbyte av att prata och rådfråga de andra om sovning, matning, bajsning och annat viktigt.

Bjuder på en bildbomb från dagen.

Malte/Dewey i Malcolm in the middle


Sixten gick på lastbilen direkt


Da ladys in da sofa


Bloggande mammor=fotande mammor


Här får jag vara i fred en stund


Hehe, ambush!


Fina barn!


Du styr där fram så puttar jag på här bak


Sickan och jag


Det vattnas i munnen av russin!


Som sagt: bloggande mammor=fotande mammor

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Anna Norling 11 augusti, 2010 at 23:24

  Fina mammorna!! Och ursöta barn! Saknar er…jag tror jag tar en tripp till storstan snart så jag får träffa Er!!
  Sixten är ju bara för söt på GÅ-bilderna….Jesper e oxå på G och tagit två steg typ….men sen sätter han sig ner…säkrast nere på golvet:)
  Kramisar i massor till Er!!!!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Och jag som planerar för en sörmlandstripp för att hälsa på er!

  [Svara]

 • Lämna kommentar