Lofsan

Plättbakelser och ankor

Vi har precis ätit en rekordsen middag härhemma. Att vi äter vid 22-tiden händer typ aldrig men barnen var lite sena i säng och Baxter lite svårsövd. Till slut blev det i alla fall mat och Hans hade gjort så fint med entrecote och två såser och sallad med rostade nötter. Till efterrätt gjorde jag små plättbakelser med frysta hallon och glass. Gulligt värre. 🙂

Vi var ju nere vid stranden i närheten av där vi bor på eftermiddagen och matade ankor. De var sjukt på och Sixten blev nog nästan nafsad i fingrarna. Kaxiga söderankor!


Jag har redan förberett för morgondagen när jag ska till TV4 och vara med på Nyhetsmorgon. Det är sjukt kul att göra jobb där! 08.50 är jag med första gången. Upp och hoppa!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

  • Svara Åsa 11 november, 2012 at 21:39

    Vilken citygirl du är – det är änder inte ankor 🙂

    [Svara]

    Lofsan Reply:

    haha, kan knappt skilja ankor från kråkor. 🙂

    [Svara]

  • Lämna kommentar