Lofsan

Pizza & Netflix

Det har varit ett sånt snöoväder idag att Baxter och jag stannat inne hela dagen. Sixten ville så gärna åka skidor så Hans och han åkte en timme. Baxter kallade Sixten för snömonster när de kom tillbaka. Jag håller med!

Den här dagen har med andra ord förflutit utan större ansträngningar. Jag har jobbat rätt mycket hela veckan med kommande projekt så jag ligger inte sysslolös på soffan. Gräbsen har hittat en stor leksakslåda med lego och är helt tokiga, vana vid Duplo som de är.

Ikväll somnade barnen redan klockan 19. Hemma kör vi timslånga nattningsrace med stora bataljer, not needed here! Hans och jag gjorde egen pizza som vi precis ätit och nu ska vi fortsätta med vår nya serie vi följer. Vi har haft olika perioder i vår relation: Scrubs och Dexter förr i tiden och de senaste månaderna har Prison Break, Modern Family och just nu House of Cards gällt, som alla tre finns på Netflix. House of Cards är en serie som bara finns på Netflix, jag har hört så mycket bra om den och nu är också Hans och jag fast. Rekommenderas!


Pizzamaking in the progress


Snömonstret aka Sixten Renman. Det är flera som frågat om barnens glasögon: de heter Julbo Looping. De har en symmetrisk design så att de inte går att sätta upp och ned. Flexet i bågen gör att de sitter kvar på huvudet utan att klämma och den avtagbara fångremmen går att spänna åt runt huvudet. De är tillverkade i ett tåligt gummimaterial som är mjukt mot huden och inte fastnar i håret. Baxter har lite för små egentligen men jag gillar dessa bättre än skidglasögon eftersom de inte trycker på näsan och inte immar igen. Jag fick lära mig av Synsam: Man ska kolla på alla barnglasögon om de är CE-märkta, då vet man att de skyddar mot UV-strålar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Svara Malin Danielsson 28 februari, 2013 at 22:22

  Hej 🙂 Så roligt och följa din blogg, ger mycket bra inspiration…Vill bara tipsa om ännu en suverän serie som finns på Netflix – Sons of Anarchy…Den är sååå bra…när den serie ni följer nu är slut så kanske detta kan vara något 😉

  [Svara]

  jossan Reply:

  Topp tre serie jag & sambon någonsin sett! Tummen upp på den 🙂

  [Svara]

 • Svara Erica 28 februari, 2013 at 22:35

  Vilken liten kämpe! Han ser ju ut som en snömonster 🙂

  [Svara]

 • Svara Caroline 1 mars, 2013 at 06:46

  Oj vad härligt det ser ut med snön! Där jag bor har vi varmt och fuktigt redan så saknar kylan och snön!

  [Svara]

 • Svara Pia 1 mars, 2013 at 07:25

  House of Cards är bara helt bäst. Jag är också fast 🙂

  [Svara]

 • Svara Veronika 1 mars, 2013 at 08:23

  Wii, ska bli spännande att kolla ikväll! Extra kul när man kan följa dig här på bloggen & har sett dig vid TV4 frukostbord och de bra övningarna =)
  Vad mysigt ni har det där uppe!!
  Kram kram

  [Svara]

 • Svara Anna 1 mars, 2013 at 08:41

  Titta på Sons of Anarchy! Bästa serien någonsin, finns också på Netflix.

  Ikväll tittar jag på dig på TV, med hårt hållna tummar. 🙂

  [Svara]

 • Svara nikoline 1 mars, 2013 at 10:22

  Kolla gärna in min blogg där jag skriver om min graviditet och min obotliga lungsjuldom.

  Fin blogg! Och bra inlägg:)

  [Svara]

 • Svara Cecilia Fridh 1 mars, 2013 at 10:50

  Hej. Å va härligt ni verkar ha det. Så fina alla och de är så roligt att du delar med dig av bilder på er.

  Jag tänkte på en serie som vi följer och som man fasnar i. Jag gillar i vanliga fall inte sånt men denna är så bra och efter några avsnitt vill man bara ha mer.The walking dead heter den. Kolla på någr avsnitt och se vad ni tycker. De tog tv avsnitt för mig sen ville jag bara ha mer så vid jul ledigheten satt vi varje kväll och kollade på 3 avsnitt.

  Ta hand om er.
  Cecilia Fridh

  [Svara]

 • Lämna kommentar