Lofsan, Träning, Videobloggar

Petras träning

Modebloggaren Petra Tungården tränar med mig tre gånger i veckan i och med Metro och IQs utmaning IQ-testet. Petra är sjukt motiverad och kör alltid 100% på träningspassen. Som många andra så tappar hon rutinerna under helgen och träningen på måndagen känns lite extra tuff. Det bästa är att vara lagom lyxig under helgen så att man inte tappar det man byggt upp under vardagarna. Att ha bra tränings- och kostrutiner är A och O för en långsiktig satsning med bra balans.


Heta Petra hade nytt linne från Adidas idag, jag älskar färgen!


En av övningarna jag jobbat med flera kunder idag: rodd i planka. Sug in naveln och höll höften rak hela tiden. Jag snöar ofta in på en övning varje dag som flera kunder får köra. Denna var nog ”dagens”.


Jag ska lägga upp några filmklipp från Mackans träningspass igår. Kanske får ni ny inspiration till er träning. 🙂

Nu ska jag i väg på ett möte med Hälsocamp som jag jobbar tillsammans med. Vi kör resor till Madeira, Holmön och Öland bland annat. Någon som vill köra en helg tema Bootcamp på Böda Strand i juni? In och läs mer på hemsidan om ni vill följa med.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Sofie 16 april, 2012 at 19:53

  Hm, vore kanske en ide då jag är född på Öland o är ofta hemma hos mina föräldrar på sommaren. Dock inte i juni i år men annars så…

  Hade varit skoj att träffa dig ”live” då du verkar vara ett energiknippe utan dess like!

  Ett annat år så e jag på 😉

  [Svara]

 • Svara Maria 16 april, 2012 at 21:14

  Hej! Är det Holmön utanför Umeå? 🙂 Hoppas det!

  [Svara]

 • Lämna kommentar