Lofsan

Pauluns veganska soppor

I stolt samarbete med Paulúns!

Jag har under flera år samarbetat med Paulúns och jag tycker att det är roligt att vi fortsätter att jobba tillsammans även under 2017.

Nu under våren lanserar Paulúns sina nya Supergreens, veganska soppor gjorda på endast naturliga råvaror och supergrönsaker som t.ex. rödbeta och sötpotatis och smaksatta med fräsch smaksättning såsom exempelvis ingefära. De ger dig 40 % av ditt dagsbehov av grönsaker och innehåller extra protein från bl.a. hampafrön.


De tre sopporna är Rödbeta med ingefära, Pumpasoppa med paprika och ingefära och Rostad sötpotatissoppa med lime och chili.

Jag blir imponerad över att det inte är några tillsatser i sopporna, man skulle ju (om man är duktig på att laga mat) praktiskt tagit kunna göra sopporna hemma själv!

Pumpasoppa med paprika och ingefära

Vatten, 1 bit butternutpumpa, 1 dl kokta röda linser, 1/3 lök, 1 liten bit paprika, 1 msk av vardera kokosmjölk, pumpakärnor och hampafrön, lite riven ingefära, en liten skvätt citronjuice, havssalt och spiskummin.

Rostad sötpotatissoppa med lime och chili

Vatten, ¼ rostad sötpotatis, 1 dl kokta röda linser, 1/3 lök, 1 msk av vardera kokosmjölk, pumpakärnor och hampafrön, ½ msk apelsinjuice, en liten skvätt limejuice, havssalt, ingefära, gurkmeja, spiskummin och chiliflakes.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar