Lofsan

Pauluns supergreens

I stolt samarbete med Paulúns!

Jag har under flera år samarbetat med Paulúns och jag tycker att det är roligt att vi fortsätter att jobba tillsammans även under 2017.

Nu under våren lanserar Paulúns sina nya Supergreens, veganska soppor gjorda på endast naturliga råvaror och supergrönsaker som t.ex. rödbeta och sötpotatis och smaksatta med fräsch smaksättning såsom exempelvis ingefära. De ger dig 40 % av ditt dagsbehov av grönsaker och innehåller extra protein från bl.a. hampafrön.

Jag åkte hem till Fredrik Paulún på en spännande provsmakning precis innan jag åkte till Thailand och du kan själv se en kul film därifrån här.

Jag tycker att det är bra att allt fler vill äta naturligt, hälsosamt och mer grönt och mindre animaliska produkter men jag tycker precis som ni att det kan vara svårt att hitta färdiga gröna måltider som är goda, hälsosamma och utan tillsatser som samtidigt mättar.

Paulúns tre nya soppor passar perfekt till lunch eller middag och jag som gillar soppor men tycker att smaken är viktig (jag är en riktig livsnjutare) är nöjd över att sopporna smakar både mycket och gott, utan att man behöver krydda mer. Rödbeta med ingefära är en ny smakkombo för mig och absolut en vinnare!

INGREDIENSER

Vatten, 1 stor rödbeta, 1 dl kokta röda linser, 1/3 morot, 1/3 lök, 1msk av vardera solroskärnor, hampafrön, rödbetsjuice och kokosmjölk, lite riven ingefära, en liten skvätt citronjuice, havssalt, spiskummin, koriander och svartpeppar.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar