Lofsan

Pass

Jag vet inte hur jag tänkte men av någon anledning beställde jag inget nytt pass till mig själv samtidigt som Hans och Baxter i november. Mitt pass går ut inom 6 månader från hemresan från USA i maj och det går inte för sig. Baxter och jag är med andra ord på väg till Kungsholmen nu för att beställa ett nytt.

Jag hoppas att den värsta lunchrushen är över och att vi slipper köa i evigheter. Egentligen är det ju smidigast att åka till Nacka men jag pallar inte att ta ut bilen från garaget.

Innan vi ska hämta stora bebisen på förskolan tänkte jag handla middag; Karin och Henrik kommer hit efter kneget och sedan hjälper de mig med gräbsen medan jag åker till Sickla ikväll.

Det är äntligen dags för en ny period av Crosstraining. Jag kör på tisdagar 1930 på Sats i Sickla. Idag kör vi superset i cirkelträningsform: en övning för ben/rumpa och en för bålen. I all evighet till man antingen spyr eller kryper ut. Det sjuka är att det är så deltagarna vill ha det. Jag säger inte emot. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Carola 5 april, 2011 at 16:57

  Haha sötlök!

  [Svara]

 • Svara Sophie 6 april, 2011 at 22:07

  Hade varit kul med lite bra tips på ben/rumpövningar som man skulle kunna göra hemma när tiden är knapp 🙂

  Ang. pass och USA så har dom förresten inga sådana regler. Mitt pass går ut i mitten av juli och jag var i USA i slutet av Februari. Dock måste jag införskaffa nytt snarast!

  Tack för en härlig blogg!

  [Svara]

 • Lämna kommentar