Lofsan

Pass och Vapiano

Idag har jag en välförtjänt vilodag från gymmet. Det är bättre med kvalitet än kvantitet. Tränar man hårt för många dagar på raken ökar infektionsrisken och det är lättare att tröttna.

Jag ska över till Kungsholmen och hämta ut mitt nya pass idag. Jag hoppas jag blev bättre på fotot denna gång. På mitt förra pass ser jag ut som en grabb. Hans garvar alltid när vi ska genom passkontroller och jag tvingas visa passet.

Backan och jag har en lunchdate med Jessica på Vapiano sedan. Jag ska nog äta deras scampisallad. Den äter alltid Agnes tror jag.

Jag har en del ärenden att ordna i eftermiddag också och så ska Sixten hämtas. Pjuh, livet är stressigt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Sofie 20 april, 2011 at 15:27

  Åh, Vapiano…Var i sthlm över helgen och var ju bara tvungen att testa efter flera rekommendationer 🙂 Mums, hann avverka en pizza och en pasta med scampi (inte på samma dag då alltså 😉 ) Såg dessutom på deras hemsida att de ska öppna i Malmö, farligt..

  Grattis till nya bloggen förresten, ser finfint ut 🙂

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Ja, både koncept och meny passar mig jättebra! Åt du efterrätt också?

  [Svara]

 • Svara Sofie 21 april, 2011 at 08:03

  Nej, det fick inte riktigt plats. Men de såg grymma ut, så nästa gång kanske 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar