Röhnisch Running School, Videobloggar

Pass 2 i Röhnisch Running School

Nu finns veckans andra löpträningspass i Röhnisch Running School ute på Röhnisch facebook och för er som inte har tillgång till facebook så kommer instruktioner till 1-minutspasset här:

Värm upp med en rask promenad på 10 minuter. Gör sedan 12 st enminutsintervaller, d.v.s. spring en minut och stå still eller gå sakta i en minut. 

Skillnaden på detta passet från det förra är att du ska ha en högre intensitet om det går. Det gör inget om du måste stå eller gå riktigt sakta under vilominuten. Poängen här är att du ska orka så fort som möjligt under minuten du är aktiv.

Jag ska göra mitt pass exakt som det står ovan och för mig personligen blir utmaningen att hålla tempot både högt och jämnt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Svara Pernilla 6 mars, 2013 at 23:47

  Hej! Kul med löparskola! Hur/vad tränar du utöver löpningen dessa veckor? Du och din blogg är så inspirerande. Mer Lofsan åt folket!!!

  [Svara]

 • Svara Kristin 7 mars, 2013 at 09:32

  Bra löparskola! Perfekt timing dessutom. Jag hakar på härifrån Shanghai. En fråga: måste man ha sin instagram inställd på ”offentlig” för att delta i tävlingen? Jag har laddat upp en bild (heter mitt för och efternamn på instagram) men jag gissar att den inte syns eftersom jag har ett ”privat” konto?
  //Kristin

  [Svara]

 • Svara Röhnisch Running School Pass 2 – näsblod, grus i dojan och en telefonförsäljareLIWet och vardagen | LIWet och vardagen 7 mars, 2013 at 11:39

  […] sola mig i 5.45 km, förbränt 415 kalorier och hunnit bli irriterad på en telefonförsäljare. Pass 2- […]

 • Svara Popprinsessan 7 mars, 2013 at 13:02

  Tack för att du driver detta! Det är precis vad jag behöver!
  Har just varit ute på andra passet på lunchen. Det gick över förväntan med tanke på träningsvärk från förra passet. Och hastigheten var definitivt inte densamma på de sista minutrarna som de första, men det gick BRA!

  [Svara]

 • Svara Madde 7 mars, 2013 at 13:56

  Vad fin du var med luggen borta från ansiktet!

  [Svara]

 • Svara Länkkärlek – en bloggstjärna är född | erdoderdo 7 mars, 2013 at 14:56

  […] Ida är också en person vars tips och råd inför Tjejmilen fick mig att vara perfekt värmd och spurtad och göra ett för mig bra lopp i somras. Hon är faktiskt anledningen att jag överhuvudtaget sprungit som längst 13 kilometer. Hennes kunskap, pepp och tips har ändrat min syn på vad kroppen kan prestera som jag inte trodde var möjligt. Jag trodde inte att jag var gjord för att kunna springa, med gamla benbrott och graviditeter. Och nästa vecka, har jag faktiskt fått förmånen att få träffa och träna med henne. Men hennes löppass ihop med Lofsan vågar jag mig inte på Ida är också delaktig i Lovisas samarbete ihop med Röhnisch och deras löpskola som startade den… […]

 • Svara Emelie 7 mars, 2013 at 20:38

  Fantastisk känsla efter dagens pass, de första intervallerna kolla jag på klockan när jag sprang för att jag va trött o ville gå……men jag gav INTE upp och efter halva passet så kom jag på mig själv med att titta mer på klockan när jag gick för jag ville springa igen!

  [Svara]

 • Svara Löparlunch | erdoderdo 22 mars, 2013 at 13:42

  […] det var. Tanken på att jag känner folk som springer en mil i samma tempo? Jag gjorde pass två i Röhnisch running school, 12 stycken enminutsintervaller med en minut vila mellan varje. Jag har lärt mig att ha […]

 • Lämna kommentar