Lofsan, Röhnisch Running School

Pass 10 Röhnisch Running School

Heja oss!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Emeli 26 mars, 2013 at 20:39

  Hej!!!
  Tack för en superduper blogg och all inspiration som du ger!
  Jag har en fråga angående balans i träningen. Just nu tränar jag 4-5 ggr i veckan. Jag älskar att träna och det ger mig så mycket energi! På senare tiden har jag dock märkt att min inställning till träning har blivit lite annorlunda då jag får ångest bara av att tänka på att missa ett träningspass och planerar hela mitt liv runt träningen. När jag ska plugga, när jag ska träffa mina vänner och allt annat socialt styrs av mina träningsplaner. Detta är kanske inget problem egentligen, men känns som att det blir det när jag mår så dåligt av tanken att missa ett pass, jag har helt enkelt blivit ”obsessed” men inte på ett bra sätt denna gång. Många ser mig som en sund förebild som tränar mycket och äter bra så har inte berättat detta för någon. Har du några tips på vad jag kan göra för att bryta detta mönster?

  Kram

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Det låter som att du kanske tränar lite för mycket. Det är viktigt med mental återhämtning och när man känner att det sociala blir lidande pga träningen så är det viktigt att lyssna på den signalen!

  [Svara]

 • Lämna kommentar