Lofsan, Röhnisch Running School

Pass 11 Röhnisch Running School

Här är pass 11 i Röhnisch Running School. Hans och jag ska ta oss an detta pass i eftermiddag. Då lägger jag in intervallerna 40 sekunder och 20 sekunder växelvis 8 gånger i appen Ultra Timer så piper den automatiskt.

Kom ihåg att tagga dina bilder med #röhnischrunlofsan5km och #lofsianer på instagram så är du med och tävlar om att bli veckans Röhnischinspiratör. I slutet av löparskolan kommer jag också att ge bort en PT-timme till en av alla #lofsianer.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Carina 29 mars, 2013 at 13:55

  Kan man vara med i tävlingen om att vinna gratis PT timme om man springer längre & inte följer passen till pricken? Sprang 13 km idag. Tränar inför maran i juni.

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Just detta vänder sig till de som är med i löparskolan!

  [Svara]

  Carina Reply:

  Aha, vad synd!

  [Svara]

 • Svara sopheia 29 mars, 2013 at 16:13

  Hmm…jag får inte ihop totaltiden till 35 minuter hur jag än räknar..

  8×40/20 =8 min. jogga 4 min tot 12 min

  upprepa 8 ggr, =8 x 12 min =96 minuter? plus uppvärmning/nedvarvning

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Du kör 2 omgångar med 8*40/20 totalt.

  [Svara]

 • Lämna kommentar