Lofsan, Sixten

Parklek i Rålis

Efter vila och lunchdate med Agnes tog jag min powerwalk till Rålambshovsparken. Sixten invigde sin vinteroverall eftersom det var nollgradigt. Den är ju så jädrans snygg även om det inte är helt lätt att gå i den, det är bra att han får vänja sig innan snön kommer.

Rålambshovsparken är ju ett enda stort äventyr för Sixten. Inte så småbarnsanpassat kanske men vad gör väl det när man har en 1-åring med hybris. Sixten åkte stor rutschkana ensam för första gången och var så himla mallig.

Det är bra med bloggar som behandlar matkasseleverantörer och middagsmat, idag inspirerades vi av Alfvan som åt pasta med mozarella och skinka. Det var så himla gott! Jag behöver enorma mängder kolhydrater när jag både ammar och tränar så det blir mycket pasta och ris härhemma just nu.

Jag la mig tidigt i måndags och missade mina älskade Hollywoodfruar så ikväll blir det TV3play för min del och sedan tidigt i säng eftersom jag har planerat ett tidigt gympass imorgon bitti.

Vad roligt att ni blev inspirerade av inlägget om kaloriförbrukning, det kommer mer information och tips på området senare.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar