Lofsan

Parklek, Bromma, fiskpinnar och Sjöstaden

Jag gick upp till Kronobergsparken och mötte Kärleken och Tompa för lite parklek. Det var jättefint väder och massa andra barn där så det var jättetrevligt.

IMG_0839
Dagens Pappa i parken.

Sen hämtade min pappa upp mig så att jag kunde skjutsa honom till Bromma flygplats. Han är så snäll som lånar ut sin fina nya bil till oss under helgen så vi kan fixa grejer till lägenheten!

Väl hemma igen hos Tompa och Hans åt vi fiskpinnar till middag, med ris för första gången på länge!

Nu har vi precis kommit hem efter att ha skjutsat hem Tom och tagit en promenad i Sjöstaden och våra nya kvarter. Precis bakom vårt hus finns ett litet berg och en skog med en mysig park. VI gick även en sväng in på gården. Alla hade öppen balkong eller ytterdörr och skrammel hördes från köken. Så mysig stämning! Vi kommer stortrivas!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Alexandra 11 juni, 2009 at 22:17

  Åh så kul att flytta! Nere i Sjöstaden är det dessutom så mysigt. Perfekt barnvagnsstråk vid vattnet. Du kommer att få trängas med alla Bugaboos!

  [Svara]

 • Svara Alexandra 11 juni, 2009 at 22:27

  En Teutonia Fun blir det här! Ska ringa till Babyland efter midsommar och fråga om den är på väg någon gång. Det börjar klia i fingrarna efter att bädda den. Och rulla den fram och tillbaka i hallen!

  [Svara]

 • Svara alfvan 12 juni, 2009 at 10:43

  Fiskpinnar med ris? Jag är helt chockad – kan man äta det ihop? Måste nästan testas! 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar