Lofsan

Pannkaksrace

Hans och jag hämtade tillsammans på förskolan idag. Annars lämnar alltid Hans eftersom jag börjar jobba vid 07 och så hämtar jag vid 15. Vi tog med gräbsen på en liten utflykt till Ringvägen och Pannkakshuset. De har en liten lekhörna och väldigt kul meny med olika typer av crêpes och galletter. På helgen är det tydligen fullsmockat men 1530 idag var vi helt ensamma. Både Hans och jag älskar crêpes och galletter så hit kommer vi gå igen!


Jag har en ny höstjacka från Röhnisch. Den är vind- och vattentålig. Gummistövlarna från Ralph Lauren är fodrade, supersköna!


Sixten och Baxter använder skalkläder från Isbjörn. I vinter kommer de ha overaller från Reima. Vi har inte haft några plagg från det finländska märket så det blir spännande. Sixten har också fodrade gummistövlar från Tretorn.


Stor och liten Renman.


Min efterrätt. Rätt god… 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara pilla 17 oktober, 2013 at 21:58

  Vilket bra tips! Var på fyra knop ihelgen och det var kanon. Är också ett stort fan av galetter och crepés.

  [Svara]

 • Svara Em - mamma på NZ 18 oktober, 2013 at 09:18

  Mmmm vad gott det ser ut! Och supersnygg outfit, både jacka och stövlar! Härligt med funktionella OCH snygga vardagskläder som passar både i lekparken och på restaurang!

  [Svara]

 • Svara Jessica 22 oktober, 2013 at 23:15

  Reima ytterkläder måste vara något av det bästa som finns! Slittåliga, rejäla och varma! Reima satsar på sina val av material. Tyvärr tycker jag de inte riktigt står sig i designen jämfört med andra märken i dagens läge. De ser liksom lite ”finska” ut! 🙂 Lite trista och tama. Men bra kläder som sagt för kalla nordiska vintrar!

  [Svara]

 • Lämna kommentar